Yandex Metrica

Koronavirüs geçiren erkeklerde büyük tehlike! Hayatını karartıyor

Koronavirüs geçiren erkeklerde büyük tehlike! Hayatını karartıyor

ABD'de bir adam Kovid-19 geçirdikten sonra cinsel organının küçüldüğünü iddia etti. Kovid-19 sonrası çeşitli sorunlar yaşayan adamın cinsel organının küçüldüğü belirtildi.

Sağlık

23.01.2024, 18:38

30'lu yaşlarında olduğunu söyleyen adam Covid nedeniyle hastanede tedavi gördükten sonra bir süre ereksiyon sorunları yaşadığını, bu sorunların tedaviyle geçtiğini söyledi. Adam, "Ancak bir sorunum kaldı" diyerek cinsel organının küçüldüğünü söyledi.

Bebeklerle konuşmanın inanılmaz etkisi keşfedildi! Altıncı aydan itibaren fark görülüyor Bebeklerle konuşmanın inanılmaz etkisi keşfedildi! Altıncı aydan itibaren fark görülüyor Haberi Görüntüle

BİLİMSEL OLARAK MÜMKÜN

ABD'li ürolog Ashley Winter, ereksiyon sorunları sonrası cinsel organın küçülebileceğini, Covid'le bu durumun "domino etkisiyle" yaşandığını söyledi.

The Sun'ın aktardığına göre, çeşitli çalışmalar Covid enfeksiyonu sonrası kan damarlarında tahribat nedeniyle cinsel organın küçülebileceğini göstermişti.

University College London'daki çalışmaya katılan 3400 kişinin 200'ü uzun Covid belirtileri yaşadığını, cinsel organınküçülmesinin de nadir görülen bir etki olduğunu göstermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading