Yandex Metrica
SON DAKİKA
Köpek saldırıları neden arttı? Maruz kalınan frekans dalgaları köpekleri strese sokuyor!

Köpek saldırıları neden arttı? Maruz kalınan frekans dalgaları köpekleri strese sokuyor!

Son zamanlarda yaşanan köpek saldırı haberleri sonrası herkes olayların sebeplerini araştırmaya başladı. Teknoloji Uzmanı Tuncay Uludağ'a göre köpekler, yüksek frekansa maruz kaldıkları için saldırgan hareketler sergiliyor. Peki manyetik alan diğer canlıları etkiliyor mu?

Sağlık

26.03.2024, 16:39

Köpek saldırıları neden arttı? Yüksek frekansa maruz kalmak zararlı mı? Manyetik alanın hayvanlar üzerindeki etkileri neler? İşte cevaplar..

Teknolojinin gelişmesi, kablosuz internet ağlarının her yeri kaplaması yani manyetik alanın çoğalması büyük bir yorgunluk, hatta bazen baş ağrılarına sebep oluyor. Uzun süre kapalı bir alışveriş merkezinden çıkınca hissedilen rahatlama da, maruz kalınan manyetik alan frekansından uzaklaşmış olmaktan kaynaklanıyor.

En sevilen yaz meyvesi migrene neden olabilir mi? Araştırmalar ne... Haberi Görüntüle

MANYETİK ALAN, KÖPEKLERİ STRESE SOKUYOR

Havadaki toksik maddeler çocukları tehdit ediyor! Farklı türdeki maddelerin birleşimi... Haberi Görüntüle

Sadece insanlar değil, hayvanlar da bu frekansların getirdiği huzursuzluğu bünyelerinde hissediyor. Hatta sırf bu yüzden saldırgan tavırlar sergileyen köpekler bile var. 

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

KÖPEKLER NEDEN SALDIRGANLAŞTI?

Gerçek Hayat dergisine konuşan teknoloji uzmanı Tuncay Uludağ da son zamanlarda artan köpek saldırılarının sebebini bu duruma bağlıyor. Uludağ, yüksek frekanslarla hayvanların beyninin sürekli ısıtıldığını dile getiriyor. "Mantık olarak canlının hücre yapısı ve beyni ne kadar küçükse, dalganın verdiği zarar daha büyük olur." diyen Uludağ, frekansın dalga boyu o canlının yapısına yaklaştığında beyninin yapısını bozduğunu aktarıyor.

Erkekler mi daha erken yaşlanır yoksa kadınlar mı? Araştırmanın sonucu... Haberi Görüntüle

KUŞ VE ARI ÖLÜMLERİNDE DE PAY SAHİBİ

Faydalı diye tüketiyoruz ancak fazlası felç bırakıyor! Kalp bile kötü... Haberi Görüntüle

Teknoloji uzmanı Uludağ, frekansların kuşlar üstünde çok daha fazla etkisi olduğunu, arıların ya da benzer o boyuttaki canlıların ölümünün çoğaldığına dikkat çekiyor.

Boyutları küçük canlılar, yüksek frekanstan daha çok etkileniyor. Etraftaki RF sinyali hayvanın beyninde sürekli ısı yapıyor ve bu da strese yol açıyor. Bu stresle başa çıkamayan köpekler saldırganlaşmaya başlıyor

Hiç gitmediği ülkenin aksanıyla konuşmaya başladı! İşte Zoe Coles'in şaşırtan... Haberi Görüntüle

YÜKSEK FREKANS BİTKİLERİ KURUTTU

Bitkilerle de deneyler yapan Uludağ, frekans dalgalarının onlara da zararının çok büyük olduğunu tespit etmiş. Bitkinin bazı yapraklarına yüksek frekans veren teknoloji uzmanı, 2 saat sonra yaprakların kupkuru ve kıtır kıtır olduğunu dile getiriyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading