Yandex Metrica

Hurmanın üstüne limon sıkıp yerseniz ne olur?

Hurmanın üstüne limon sıkıp yerseniz ne olur?

Ramazan aylarının en önemli besini olan hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İftarların ve sahurun vazgeçilmez besini olan hurmanın üstüne limon sıkarak tüketmenin müthiş faydaları olduğunu biliyor muydunuz? Her gün bu tarifi uygulayın ve inanılmaz etkisini görün. İşte hurma ile limon birleşiminin inanılmaz faydaları...

Sağlık

02.03.2024, 06:46

Hurmanın üzerine bir iki damla limon sıkarak yerseniz birçok hastalığa karşı korunabilirsiniz. 'Hurmanın her halini yerim' diyorsanız bu tarif tam size göre. 

Duş jeli kullanmak zararlı mı? Duş jeli kullanmak zararlı mı? Haberi Görüntüle

HURMANIN ÜZERİNE LİMION SIKIP YERSENİZ NE OLUR?

Gece yatmadan önce limonu alın ve hurmanın üzerine sıkın ve ardından afiyetle yiyin. Bu yöntemle vücudunuz kendi kendini onaracak ve gün boyu ihtiyacınız olan enerjiyi sizin için sağlamış olacaktır.

Hamilelik kadını gençleştirir mi? Araştırmalara göre... Hamilelik kadını gençleştirir mi? Araştırmalara göre... Haberi Görüntüle

HURMA VE LİMON İKİLİSİNİN İNANILMAZ FAYDALARI

Lif yönünden zengin olan hurmayı limonla tükettiğiniz zaman bağırsakların çalışmasını düzenler. Her gün limonlu hurma tüketirseniz kolay kolay kabız olmazsınız.

Hurmanın içerisinde yer alan potasyum, kalsiyum ve magnezyum ile kemikler güçlenir. Uzmanlar hurmanın kemikleri güçlendirdiği ve limonla birlikte tüketiminde kemik erimesine karşı kalkan olduğunu belirtiyor.

Vitamin ve antioksidan yönünden zengin olan hurma enerjinizi yükseltir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading