Yandex Metrica

Her sabah çay simit tüketirseniz ne olur?

Her sabah çay simit tüketirseniz ne olur?

Türkiye herkesin kahvaltıda sevdiği ikililerin başında gelen simit ve çay hakkında uzmanlardan şoke eden bir açıklama geldi. Öyle ki her gün simit ve çay tüketen insanlarda ciddi sağlık sorunları ortaya çıkıyor.

Sağlık

23.01.2024, 19:38

İngiltereli bilim insanlarınının başlattığı bir çalışmada gelecekte en çok yaşanan hastalıklardan birinin unutkanlık olduğu tespit edildi. Ancak bilim insanlarını şaşırtan gerçek ise her gün tüketilen besinlerden kaynaklı olması oldu. 

Köpeklerde kullanılan Librela ne işe yarar? Hamile ve emziren köpekler Librela kullanabilir mi? Librela'nın yan etkileri ne? Köpeklerde kullanılan Librela ne işe yarar? Hamile ve emziren köpekler... Haberi Görüntüle

UNUTKANLIK DAHA FAZLA

Uzmanlar güne hamur işi ve kafeinle başlayan kişilerde unutkanlığın daha hızlı geliştiğini açıkladı. 

Bunun nedeni ise karbonhidrat ve kafeinin vücutta hızla sinir sistemini çökerterek beyne verilen sinyallerde azalmalara neden olduğu ortaya çıkarıldı. 

Regl ağrılarının sebebi belli oldu! O yiyecek her şeyin sorumlusu Regl ağrılarının sebebi belli oldu! O yiyecek her şeyin sorumlusu Haberi Görüntüle

KİLO ALIMINA DA NEDEN OLUR

Bilim dünyasını bile şaşırtan bu gerçekten karbonhidrat vücudun ileryişi için her ne kadar faydalı bir madde olsa da aynı zamanda bir o kadar zaralı sonuçlara neden olabiliyor. 

Özellikle de 30 yaş üzeri kişilerde sindirimin karbonhidratı enzimleme özelliği azaldığından, karbonhidrat vücutta atık olarak kalır. 

Bu yüzden her gün kahvaltıda tüketilen çay simittin neden olacağı sağlık sorunlarının başında unutkanlık ve kilo alımı gelir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading