Yandex Metrica

Her gün 7 zeytin 1 incir yediğinizde ne olur?

Her gün 7 zeytin 1 incir yediğinizde ne olur?

Son zamanlarda sıkça duyduğumuz 7 adet zeytin 1 adet zincir kürü yapılan en faydalı diyetler arasında yer alıyor. Kuran'da geçen ve bilim insanları tarafından onaylanan 7 adet zeytin ve 1 incir diyeti sayesinde bağışıklık sisteminin çalışmasına yardımcı olabilirsiniz. Peki 7 adet zeytin 1 adet incir diyeti nasıl yapılır. 7 zeytin 1 incir diyeti zayıflatır mı? İşte 7 zeytin 1 incir diyeti ile ilgili tüm cevaplar...

Sağlık

26.03.2024, 00:32

Yapılan araştırmalar sonucunda bedene iyi gelen ve hücre yenileyen besinler arasında, incir ve zeytinin oldukça etkili olduğu tespit edilmiştir. Kuran’da da geçen zeytin ve incir, özellikle de Müslüman toplum için daha kutsal ve faydalı görülmektedir.

Fazla karamsar ve endişeli misiniz? O hormonu mutlaka kontrol ettirin! Doğrudan depresyona yol açıyor Fazla karamsar ve endişeli misiniz? O hormonu mutlaka kontrol ettirin!... Haberi Görüntüle

HASTALIKLARDAN UZAK KALMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR KÜR

Ramazan ayında sofralarda konuk olan zeytin ve incir oruçların açılmasında damakları tatlandıran bir yiyecektir. Şimdi de bilinmeyen diğer sağlıklı yönleri ile evinize konuk olacak. Hastalıklardan uzak kalmak, zayıflamak, bağışıklık sistemini güçlü tutmak isteyenler bu kürü mutlaka hazırlıyor.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

İDEAL KİLOYA ULAŞMADA BAŞARI SAĞLAMIŞ BİR KARIŞIM

7 zeytin 1 incir diyeti taze zeytin ve incirin söylenen miktarda tüketenler üzerinde yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır. Japon bilim adamlarının yaptığı çalışmada 7 zeytin 1 incir faydaları araştırılmış ve ideal kiloya ulaşmadan başlayarak sağlığa birçok katkısı olduğu görülmüştür.

Bunu haftada 50 saatten fazla yapan kadınlar depresyona giriyor! Araştırmada ortaya çıktı Bunu haftada 50 saatten fazla yapan kadınlar depresyona giriyor! Araştırmada... Haberi Görüntüle

NEDEN 7 ZEYTİN 1 İNCİR?

7 zeytin 1 incir, beslenme konusunda kilit kelimelerden biridir. Birçok kişinin bildiği, bazılarının ise yeni duyduğu 7 zeytin 1 incir mucizesi, Kuran’da yer alan bir şifayı ifade etmektedir. Omega yağ asitlerin bakımından zengin olan zeytin, antioksidan meyve incirle beraber tüketildiğinde sağlık için eşsiz faydalar doğuracaktır. Söz konusu sağlık olduğunda doğal yöntemler ile şifa bulmak isteyenler için şimdi bu yazıda faydalı besinleri daha yakından tanıyacağız.

Eski çağlardan kalma o yöntem alerjik riniti bitiriyor! Çare mutfağınızda! Peki ne kadar tüketilmeli? Eski çağlardan kalma o yöntem alerjik riniti bitiriyor! Çare mutfağınızda!... Haberi Görüntüle

VÜCUDU FAZLALIKLARDAN ARINDIRAN BİR KÜR

*Zeytin ve incirde bulunan antioksidan maddeler, vücuda fazla gelen ne varsa yok etmekle görevlidir.
*Ödem gibi problemler için adeta ilaç etkisi gösterecektir.
*Bedeninize yük olan yağların yakılmasını hızlandırır.
*Şişkinlik gibi durumları ise kısa sürede çözecek ve daha rahat mideye sahip olmanızı sağlayacaktır.

Demansa karşı en değerli vitamin! Riski yüzde 40 düşürüyor!  Osman Müftüoğlu da öneriyor Demansa karşı en değerli vitamin! Riski yüzde 40 düşürüyor! Osman... Haberi Görüntüle

HÜCRELERİ YENİLİYOR

*Hücre yenilenmesinde rol oynayan zeytin ve incir, beyin hücrelerinden cilt hücresine kadar gücünü gösteriyor.
*Hamilelik döneminde bebeğin ve annenin gelişimi için gerekli olan yeni hücreleri 7 zeytin 1 incir tüketerek oluşturabilirsiniz.
*Bedenin ihtiyaç duyduğu vitaminleri ise yine bu iki faydalı besinden alabilirsiniz.
*Cilt lekelerine, saç sağlığına, vücut direncine karşı bir şifa arıyorsanız 7 zeytin 1 incir tabağınızda yerini alsın.

Polikistik Over Sendromu nedir? Polikistik Over Sendromu belirtileri nelerdir? Polikistik Over Sendromu tedavisi var mı? Polikistik Over Sendromu kısırlığa yol açar mı? Polikistik Over Sendromu nedir? Polikistik Over Sendromu belirtileri nelerdir? Polikistik... Haberi Görüntüle

ZAYIFLAMAK İSTEYENLER BU KÜRÜ UYGULAYABİLİR

*7 zeytin 1 incir zayıflama konusunda da oldukça iddialı. Zayıflamak isteyenlere etkisi nedir diyorsanız, biraz daha detay verelim.
*İncir ve zeytin her şeyden önce metabolizma hızlandıran iki ayrı besindir.
*İncirde bulunan antioksidan maddeler ve zeytinde bulunan vitaminler, sağlıklı şekilde kilo vermenizi sağlar.
*Zayıflamak için metabolizmanızı alıştırma döneminde, uzun bir süre 7 zeytin 1 incir diyeti uygulamalısınız. 
*Ayrıca 7 zeytin 1 incir tüketen kişilerin, daha az acıktığı bilinmektedir. Böylece gün içinde ihtiyacınız kadar kalori alıp kaçamaklardan uzak kalabilirsiniz.

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

KANSERLİ HÜCRE OLŞUNU ENGELLİYOR

*7 zeytin 1 incir kürünün öyle bir faydası var ki, adeta çağın en yaygın sağlık problemi kanserli hücreler için bir kalkan!
*Kanserli hücreler, bağışıklık sistemi zayıf olan bünyelere kolayca yerleşir. Bu duruma kesin çözüm bulmak için 7 zeytin 1 incir tüketebilirsiniz.
*Tüm hastalıklara kapılarını kapatan 7 zeytin 1 incir öğünü, vücudun daha güçlü ve dirençli olmasını sağlıyor.
*Özellikle de meme kanseri, karaciğer hastalıkları gibi durumlarda bu iki besin tercih edilirse iyileşme süreci daha hızlı olmaktadır.
*İlaç tedavisine ek olarak, sağlıklı beslenmenize 7 zeytin 1 incir ekleyebilirsiniz.

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

VUCUDUN YENİLENMESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ROL OYNAR

*Gün içinde 2 defa tüketilmesi önerilen 7 zeytin 1 incir, vücudun yenilenme saatlerinde daha da etkili olmaktadır.
*Saçınızdan tırnağınıza kadar sağlıklı olmak için siz de deneyebilirsiniz.
*İhtiyacınız olan enerji, vücut fonksiyonlarınızın daha iyi çalışması için gerekli olan vitaminleri, 7 zeytin 1 incirden kolayca ve lezzetli şekilde alabilirsiniz.
*Solunum yolu hastalıklarında 7 zeytin ve 1 incir, nefesi açan mideyi rahatlatan bir öğün olmaktadır. Aynı zamanda kişiye enerji de verir.

Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Haberi Görüntüle

7 ZEYTİN 1 İNCİR DİYETİ NASIL YAPILIR?

*7 zeytin 1 incir kürünü uygulamak için öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor. Birkaç gün geçtikten sonra vücudunuzda oluşan değişimleri fark edebilirsiniz.
*Her sabah ve uykudan önce 7 adet zeytin ile 1 adet incir yemelisiniz.
*Vücudunuzun en verimli olduğu saatlerde, yani uykudan hemen sonra ve uykudan önceki zaman dilimlerini değerlendirmelisiniz.
*21 gün boyunca bu kürü uyguladığınızda artık tartıya çıktığınızda rakamların eksildiğini görebilirsiniz. Tabii bu süreçte sağlıksız besinlerden kendinizi uzak tutmalısınız.
*Önce hangisini yemeliyim diye soranlar olacaktır mutlaka. 7 adet tuzsuz zeytini yedikten sonra 1 adet inciri de yiyebilirsiniz. Kürü uygularken su şişenizi de yanınızda bulundurmalısınız. Çünkü bu besinler sizi birden susatabilir. Su içmeyi sıklaştırdığınızda ise tüm faydalarını daha kolay görebilirsiniz.
*Piyasada yer alan 7 zeytin 1 incir çayı, uzmanlar tarafından çok sağlıklı kabul edilmemektedir. Doğal haliyle zeytin ve inciri tüketmenin daha faydalı olduğunu ifade ederler.
*Kürü uygulamak istemeyenler için bir alternatif daha sunuluyor. 7 zeytin 1 incir üzerlik tohumu hurma içeriğinden oluşan bir bitkisel kapsül piyasada yerini almıştır. Bu kapsülü doktorunuza danıştıktan sonra deneyebilirsiniz.

Kum torbasıyla ilgili şaşırtan sonuç! Yumruklamak meğerse... Kum torbasıyla ilgili şaşırtan sonuç! Yumruklamak meğerse... Haberi Görüntüle

7 ZEYTİN 1 İNCİR KUR'AN-I KERİM'DE GEÇİYOR

Kutsal kitap Kur’an-ı Kerim’de de 7 defa zeytin, 1 defa da incir kelimesi yer almaktadır. Bu sağlıklı kür, Kuran’dan esinlenerek hazırlanmıştır. 7 zeytin 1 incir ayette de yer alarak, sağlıklı yaşamak için insanlara güç vermektedir. 7 zeytin 1 incir ayeti nedir diye merak edenler için ayeti sizlerle paylaşalım:

“İncire, zeytine, Tûr-i Sinâ’ya ve şu emin beldeye (Mekke’ye) yemin ederim ki gerçekten biz insanı en güzel şekilde yarattık.''

Çocuklar bu yüzden koronayı hafif atlatıyor! İngiltere'deki araştırma ne gösterdi? Çocuklar bu yüzden koronayı hafif atlatıyor! İngiltere'deki araştırma ne gösterdi? Haberi Görüntüle

7 ZEYTİN 1 İNCİR YAN ETKİLERİ NELERDİR?

*Gün içindeki öğünlerde yerini alan zeytin ve incir beraber tüketildiğinde sağlık için herhangi bir sorun oluşturmamıştır.
*Aksine, düzenli olarak tüketen kişilerin mide problemleri hafiflemiş ve sağlık kalitesi artmıştır.
*7 zeytin ve 1 incir kürünü uygulamadan önce kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz önerilir.
*Eğer diyabet ya da tansiyon varsa bu kür sizin için tehlikeli olabilir.
*Hamilelik döneminde bu besinler anne adayına bir zarar vermemiştir.
*Kahvaltıda tüketilen zeytin ve gün içinde alınan incir ile aynı şekilde tüketilebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading