Yandex Metrica

Genç görünmenin sırrı salçada! Her yemeğe mutlaka 1 kaşık ekleyin

Genç görünmenin sırrı salçada! Her yemeğe mutlaka 1 kaşık ekleyin

Cildi güzelleştirip gençleştirmek için o kadar çok kozmetik ürünü var ki. Kremler, serumlar ve nemlendiricilerin çeşitleri saymakla bitmez. Ancak bazı sebze meyvelerin bu konudaki rolü ne yazık ki pek bilinmiyor. Antioksidan ve omega 3 yağ asidi içeren yiyecekler cilt bakımı üzerinde büyük önem taşıyor.

Sağlık

23.01.2024, 20:35

Kırışıklık, leke, akne, renk eşitsizlikleri... Cilt ile ilgili yaşanan sorunlar kadar bunlara karşı piyasa bulunan ürünler de farklı farklı. 

Günlük bakım rutinleri içinde kat kat cilde sürülen kozmetik ürünleri istenen etkiyi veriyor ama neticede bazı kimyasallar da içeriyorlar. Peki doğal yöntemler var mı? Elbette. Son bilimsel araştırmalar, iyi bir cilt sağlığının sırrının tükettiğimiz besinlerde saklı olduğunu kanıtlamış durumda.

Yatakta dönüp durmaya son! Sizi telefondan uzak tutacak bu üç yöntem sayesinde mışıl mışıl uyuyacaksınız Yatakta dönüp durmaya son! Sizi telefondan uzak tutacak bu üç... Haberi Görüntüle

Çocuğunuz okula karşı ilgisiz mi? Nedeni zeka ile ilgili olabilir! Okuyunca sevineceksiniz Çocuğunuz okula karşı ilgisiz mi? Nedeni zeka ile ilgili olabilir!... Haberi Görüntüle

MEYVE VE SEBZELER CİLDİ GÜZELLEŞTİRİYOR

Meyve ve sebzeler gibi antioksidanlar ve omega 3 yağ asitleri açısından zengin besinler cilt için doğal botoks görevi görüyor. Aynı zamanda C, E ve A vitaminleri ile beta karoten, serbest radikal adı verilen kararsız moleküllerin neden olduğu hasarı azaltmaya yardımcı olabiliyor. 

Sonunda bu da oldu! Mikroplastikler o organa bile ulaştı! Sonunda bu da oldu! Mikroplastikler o organa bile ulaştı! Haberi Görüntüle

Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler ömrü adeta törpülüyor? Uzmanlar hayata on yıl eklemenin kesin yolunu açıkladı! Hangi yiyecekler... Haberi Görüntüle

HER YEMEĞE BİR KAŞIK SALÇA

Uzmanlar ayrıca likopen adı verilen cildi canlandırmaya yardımcı olan bir madde içerdiğinden her öğüne bir kaşık salça eklenmesini öneriyor. Somon, sardalye, yumurta ve hatta ceviz, cildin dış tabakasının güçlü ve sağlam kalmasına yardımcı olurken dış toksinleri ve kirleticileri uzak tutuyor.

Sağlıklı beslenme imkanı olmadığında ise mutlaka multivitamin alınmalı.

Öte yandan yüz temizliği, sigaradan uzak durmak, yeterli uyku, egzersiz ve bol sıvı tüketimi cilt sağlığını etkileyen diğer faktörler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading