Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cinsel gücü artırıyor, cildi gençleştiriyor! Bitki fosili Mumiyo nedir? Mumiyo'nun sağlık için ne gibi faydaları var?

Cinsel gücü artırıyor, cildi gençleştiriyor! Bitki fosili Mumiyo nedir? Mumiyo'nun sağlık için ne gibi faydaları var?

Enerji veren ve fiziki canlılık sağlayan doğal ürünlerin sayısı oldukça fazla. Ancak çoğunuz "Mumiyo" ismini ilk kez duyacaksınız. Yüzlerce yılda oluşan bir bitki fosili olan mumiyo, insan vücudundan daha fazla mineral barındırma özelliği ile önemli bir konuma sahip. Bu fosilin özellikle erkeklerde cinsel gücü artırıcı bir etkisi var.

Sağlık

22.03.2024, 01:04

Asya’nın yüksek dağlarından, kayaların arasında yüzlerce yılda oluşan bitki fosilleri olan Mumiyolar, tam bir mineral deposu. 

Mumiyo’nun temel maddesi olan fulvik asit, hücre duvarlarına nüfuz etmek ve mineralleri hücrelere taşımak konusunda yaşamsal öneme sahip. Fulvik asit bilinen en güçlü elektrolit olarak kabul ediliyor. Üründe bulunan fulvik asit, hasarlı hücrelerdeki elektriksel dengeyi yeniden kurma becerisine sahip.

Meyve ve sebzelerin kabuğu soyulmalı mı soyulmamalı mı? Hangisi daha... Haberi Görüntüle

KASLARI GÜÇLENDİRİYOR, CİLDİ GENÇLEŞTİRİYOR

Batı ülkelerinde çok yüksek fiyatlara satılan Mumiyo'nun faydaları saymakla bitmiyor. Sık kullanılan ülkelerde gençleştirici vücut dopingi adıyla anılıyor. Kasların kuvvetlenmesi, yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırması, mide-bağırsak sorunları, kanser, kemiklerin güçlenmesi ve kırıkların çabuk iyileşmesi, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, zindeliğin ve canlılığı artırması faydalarından sadece bir kaçı. 

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

Meyve ve sebzelerin kabuğu soyulmalı mı soyulmamalı mı? Hangisi daha... Haberi Görüntüle

SPERM SAYISINI ARTIRIYOR

Ilık organik süt ile birlikte alındığında, güçlü bir cinsel canlılık sağlayan bu fosil, erkeklerde sperm sayısını, hız ve hareketliliği de arttırıyor.

B12 deposu bir sebze arayanlar onu bol bol tüketsin! Beyaz... Haberi Görüntüle

ŞEKER HASTALARINA ÖNERİLİYOR

İçerisinde 85'e yakın mineral, amino asitler, A, B, C, P vitaminleri, kobalt, bakır, nikel, demir, çinko, manganez, krom, sodyum, potasyum, magnezyum, kadmiyum, bizmut, molibden kalsiyum gibi elementler içeren mumiyo, şeker hastalarına da muhakkak öneriliyor.

Fibromiyalji, eklem ve kas rahatsızlıklarında vazgeçilmez şifa kaynağı.Yüksek tansiyonda da çok etkili.

Dikkat eksikliği olanlarda ölüm riski artıyor! Peki neden? Haberi Görüntüle

En sevilen yaz meyvesi migrene neden olabilir mi? Araştırmalar ne... Haberi Görüntüle

ALERJİK HASTALIKLARA KARŞI KULLANILABİLİR

Mumiyo sinüzit ve alerjik hastalıklara karşı da birebir. Kemoterapi ve radyolojinin yan etkilerini de azaltma gücüne sahip.

Kadın hastalıklarında, prostatta, idrar yolları enfeksiyonunda ve basurda tedavi amacıyla kullanılabilen mumiyo, kalp damar dolaşım sisteminde de çok etkili.

Kolonoskopi tarihe mi karışıyor? Basit bir kan testi o ölümcül... Haberi Görüntüle

GÜNDE 1 TABLET ALMAK YETERLİ

Son yıllarda piyasada tablet şeklinde satılan mumiyoyu yetişkinlerin günde 1 tablet, yemeklerden yarım saat önce alması yeterli olacaktır. Bu ürünü ister ılık suda eritebilir, isterseniz yutup üzerine su içebilirsiniz. Hamile ve emziren bayanların ise doktor gözetimi haricinde kullanmaması tavsiye ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading