Yandex Metrica

Canan Karatay ilk kez açıkladı! Hepimizin evinde bulunuyor: 'Acilen yasaklanmalı'

Canan Karatay ilk kez açıkladı! Hepimizin evinde bulunuyor: 'Acilen yasaklanmalı'

Prof. Dr. Canan Karatay, yeni bir açıklamasıyla gündem oldu. Kanser ve kalp krizine karşı kritik uyarılarda bulunan Karatay, 'Alkolden farkı yok' diyerek bir besinin daha zararlarına dikkat çekti.

Sağlık

23.01.2024, 19:57

Sağlıksız beslenme, kansere, karaciğer yağlanmasına ve kalp krizine sebep olabiliyor. Bu hastalıklara karşı yenilen besinlere karşı dikkat etmek gerekiyor. 

Konu kapsamında açıklama yapan Prof. Dr. Canan Karatay vatandaşlara beslenme konusunda kritik bir uyarıda bulundu. 

Hamilelik kadını gençleştirir mi? Araştırmalara göre... Hamilelik kadını gençleştirir mi? Araştırmalara göre... Haberi Görüntüle

GÖBEKTE YAĞLANMAYA SEBEP OLUYOR 

Karatay açıklamasında, meyve sularının göbekte yağlanmaya yol açtığı bunun da ileride gelişebilecek bütün hastalıklarının temelini attığı belirtildi. Karatay, meyve suyunun içerisinde bulunan şekerin toz şekerden 7 kat daha zararlı olduğunu vurguladı.

Bebeklerle konuşmanın inanılmaz etkisi keşfedildi! Altıncı aydan itibaren fark görülüyor Bebeklerle konuşmanın inanılmaz etkisi keşfedildi! Altıncı aydan itibaren fark görülüyor Haberi Görüntüle

'ALKOLDEN FARKI YOK' 

Karatay, C vitaminin yalnızca meyve sularında bulunmadığını bunun büyük bir yalan olduğunu dile getirdi. Meyve suyunun alkolden bir farkı olmadığını belirten Karatay, meyve suyu tüketiminin de karaciğeri yağlandırıcı etkisi olduğunu sözlerine ekledi. Meyve sularının vücuda sıvı şeker yüklemesi yaptığını belirten Karatay, bu içeceklerin erkek çocuklarının memelerinde büyüme yaptığını ve ilerde kalp krizi riskini artırdığını açıkladı.

Lens kullanırken bunu asla unutmayın! Gözü kör ediyor! İşte lensi yanlış kullanmanın hiç bilmediğiniz sonuçları Lens kullanırken bunu asla unutmayın! Gözü kör ediyor! İşte lensi... Haberi Görüntüle

ŞEKER HASTALARI BALDAN UZAK DURMALI

Balın içinde bol miktarda flukoz ve glukoz maddelerinin bulunduğunu dile getiren Prof.Dr. Canan Karatay, bu maddelerin karaciğeri yağlandırdığını ve şeker hastalarının baldan uzak kalması gerektiğini belirtti.

Demans yakın gelecekte yok olabilir! Bilim insanları o organın nesilden nesile büyüdüğünü keşfetti Demans yakın gelecekte yok olabilir! Bilim insanları o organın nesilden... Haberi Görüntüle

KARACİĞER YAĞLANMASINA DİKKAT EDİLMELİ 

Karaciğer yağlanmasının belirtilerine dikkat edip bu hastalığı erken teşhis etmek önemlidir. İlerleyen ve tedavi edilmeyen karaciğer yağlanması karaciğer kanserine yol açabilmektedir.

  • Halsizlik ve enerji düşüklüğü
  • Göğüs ve karın bölgesinde ağrı
  • Çabuk yorulma
  • İştahsızlık
  • Mide bulantısı ve kusma
  • Sarılık

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading