Yandex Metrica

Canan Karatay ilk kez açıkladı! 'Bayramdan bayrama yerim'

Canan Karatay ilk kez açıkladı! 'Bayramdan bayrama yerim'

Prof. Dr. Canan Karatay'ın açıklaması gurmelerin hoşuna gidecek. Şekerin zehir olduğunu bağışıklık için kelle paça içilmesi gerektiğini söyleyen Karatay, bayram öncesi yaptığı açıklamada bayramdan bayrama baklava yediğini söyledi.

Sağlık

23.01.2024, 19:11

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık ve uzun yaşam getiren açıklamalarıyla biliniyor. 

Karbonhidrattan uzua durulması gerektiğini belirten Karatay, "Esas su tutan, metabolizmayı yok eden karbonhidratlardır. O yüzden ekmek yemeyin diyoruz. Şeker zehirdir" sözlerine yer vermişti. 

Kelle paçanın çok büyük fayda sağladığını belirten Karatay, "Antikorların yapısı protein, yağ ve sudur. O yüzden kelle paça yiyin diyoruz. Bağışıklık sistemini en çok güçlendiren zırhtır. Kelle paça ve yumurtanın sarısı dahil hiçbir şey kolesterolü yükseltmez. En büyük yalanlardan biridir bu. Yediğimiz hiçbir şey yükseltmez. Esas tehlike şekerdir. Şekerin yükselttiği ürünlerdir" ifadelerini kullandı.

Tatlının da yerinde tüketilmesi gerektiğini belirten Karatay, "Sağlıklı bir insan aşırı olmamak şartıyla tatlı tüketebilir. Süt tozuyla yapılmamış olan dondurma yerim ben. Bayramdan bayrama ise baklava yerim ben" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading