Yandex Metrica

Canan Karatay'dan ev hanımlarına son çağrı! Sakın bunu kullanmayın

Canan Karatay'dan ev hanımlarına son çağrı! Sakın bunu kullanmayın

Prof. Dr. Canan Karatay son dönemde söylediği sözlerle gündemde yerini koruyor. Beslenme önerileriyle bilinen Canan Karatay, şimdi de kolonya ve çamaşır suyu hakkında konuştu. Kolonya ve çamaşır suyu kullanımı ile ilgili detaylar veren Canan Karatay, ev ve iş yerinde çamaşır suyunun kullanılmaması gerektiğini belirtti. Canan Karatay, çamaşır suyunun beyni mahvettiğini ileri sürdü.

Sağlık

07.04.2024, 17:28

Canan Karatay, çamaşır suyunun hafızaya ve beyne zarar verdiğini ve evlerde kullanılmasının yanlışlığını vurguladı. Çamaşır suyu, çoğunlukla etken madde olarak Sodyum Hipoklorit (NaClO) içeren ağartma, temizlik ve hijyen amacıyla kullanılan kimyasal maddeden oluşur. Günümüzde özellikle Covid19 sebebiyle çamaşır suyu ve kolonya kullanımı çoğaldı. Canan Karatay da çamaşır suyunun beyni mahvettini söyledi.

Prof Dr. Canan Karatay çoğunlukla insanlara beslenme ve sağlık konusunda önemli bilgiler veriyor. Canan Karatay bu sefer de evlerde kullanılan çamaşır suyunun hafızaya ve beyne verdiği zararlardan bahsetti. Akşam'a konuşan Canan Karatay çamaşır suyunun beyne zarar verdiğinin altını çizerek vurguladı.

Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği belirlendi! Kan şekeri de tavan yapıyor Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği... Haberi Görüntüle

ÇAMAŞIR SUYU BEYNİ MAHVEDİYOR

Canan Karatay evlerde kullanılan deterjan, dezenfektan ve çamaşır suyuna vurgu yaptı. Beyne verdiği zararlardan bahseden Karatay, evde böyle malzemelerin kullanılmaması gerektiğini söyledi. Özellikle yetişme çağında olan çocuklardan deterjan, dezenfektan ve çamaşır suyunun uzak tutulması gerektiğinin altını çizdi.

Çok fazla çamaşır suyu kullananlara hangi hastalıklara kapı araladıklarını anlattı. Çamaşır suyunun başta ağız, mide ve boğazda iltihap sorununa davetiye çıkardığını söyledi. Çamaşır suyu kullanıldığında meydana çıkan kloroform ve karbon tetraklorür maddeleri hem kanser riskini çoğaltır hem de akciğer solunum yollarında hasara sebebiyet verir.

Yarım saatte 250 kalori yaktırıyor! Zayıflatırken beyni de geliştiriyor! Bu dansı herkes yapabilir Yarım saatte 250 kalori yaktırıyor! Zayıflatırken beyni de geliştiriyor! Bu... Haberi Görüntüle

DOĞAL TEMİZLİK MADDESİ SİRKE

Canan Karatay, temizlikte doğal ürünlerin kullanılması gerektiğini ve çamaşırların sodyum karbonat ile yıkanabildiğini söyledi. Kendisinin de öyle yaptığını söyleyen Karatay, bulaşık makinesinin olmadığının altını çizdi.

Sirke içerik olarak kimyasal birleşimi %5 oranında asetik asit barındırır ve tamamen doğal bir üründür. Bu sebeple bir zararı bulunmayan sirke çevreye de zarar vermez. Beyaz sirke dezenfekte edici, koku giderici, kireç çözücü doğal bir temizlik ürünüdür.

Çocuğunuz okula karşı ilgisiz mi? Nedeni zeka ile ilgili olabilir! Okuyunca sevineceksiniz Çocuğunuz okula karşı ilgisiz mi? Nedeni zeka ile ilgili olabilir!... Haberi Görüntüle

SİRKE NASIL KULLANILMALI?

Sirkeli su hazırlayarak temizlik yapılabileceği gibi çeşitli temizlik malzemeleri ile beraber de kullanılabilir. Bardaklardaki lekeleri çıkarmak için beyaz sirke yeterli bir üründür. Bir müddet sıcak suda bekletilen bardaklardaki lekeler kendiliğinden çıkacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading