Yandex Metrica

Canan Karatay 'beyni açar cin gibi olursunuz' diyerek tavsiye etti! 'Her sabah aç karnına bunu içen...'

Canan Karatay 'beyni açar cin gibi olursunuz' diyerek tavsiye etti! 'Her sabah aç karnına bunu içen...'

Prof. Dr. Canan Karatay tavsiyeleriyle sağlık gündeminden düşmüyor. Karatay yeni tavsiyesiyle 84 milyon vatandaşın beğenisini toplarken, çiçeklerini bile her sabah bununla beslediğini söyledi. Karatay söz konusu tavsiyesinde domatesten bile daha fazla antioksidan içerdiğini belirterek aç karna kullanılmasını tavsiye etti.

Sağlık

23.01.2024, 19:20

Prof. Dr. Canan Karatay, GZT editörü Ümmü Gülsüm Durmuş'a verdiği röportajda sağlığı korumak için kullanılması gereken yiyecek ve içeceklerden bahsetti. 

Regl ağrılarının sebebi belli oldu! O yiyecek her şeyin sorumlusu Regl ağrılarının sebebi belli oldu! O yiyecek her şeyin sorumlusu Haberi Görüntüle

'HER SABAH AÇ KARNINA İÇERİM'

Karatay açıklamasında, her sabah aç karnına Türk kahvesi içtiğini söyledi. Çiçeklerini bile sabah kahvesiyle beslediğini belirten Karatay, “Bir Türk kahvesi fincanı, domatesin verdiği antioksidandan 100 daha fazla antioksidan verir vücudunuza. Beyni de açar, cin gibi olursunuz…” dedi.

Her sabah mutlaka bir fincan Türk kahvesi içtiğini söyleyen Karatay, şekere karşı açtığı savaşı, burada da devam ettirdi.

Takma tırnak kullananlar dikkat! Dermatolog Taryn Murray uyarıyor! Sebep olduğu şeylere inanamayacaksınız Takma tırnak kullananlar dikkat! Dermatolog Taryn Murray uyarıyor! Sebep olduğu... Haberi Görüntüle

KAHVE ÇOK GÜÇLÜ BİR ANTİOKSİDAN 

Türk kahvesinin şekeri sevmediğini, mutlaka şekersiz tüketilmesi gerektiğini belirten ünlü doktor, kahvenin çok güçlü bir antioksidan olduğunun altını çizdi.

Karatay, “Kahve çok önemli, çok güçlü bir antioksidan… Ben sabah aç karnına içerim. Uyandırır, rahatlatır, çok güçlü antioksidandır” şeklinde konuştu.

Ayağınızdaki bu değişikliği önemseyin! Kardiyoloğa gitmeniz gerekebilir Ayağınızdaki bu değişikliği önemseyin! Kardiyoloğa gitmeniz gerekebilir Haberi Görüntüle

'ÇİÇEKLERİMİ BİLE KAHVEYLE BESLERİM'

Canan Karatay, evindeki bütün çiçeklerini sabah kahvesiyle beslediğini açıkladı. Sabahları aç karnına içtiği Türk kahvesinin telvesiyle çiçeklerini suladığını belirten Karatay, “Kendim kahvemi içerim, kahve suyuyla, en doğal gübredir. Kahve telvesini, Türk kahvesinin telvesinden bahsediyorum, başka kahvelerden bahsetmiyorum, sulandırıp bütün çiçeklerinize dökebilirsiniz, bitkilerinize dökebilirsiniz. Gördüğünüz tüm bitkilerimin altında Türk kahvesi vardır.” sözleriyle Türk kahvesinin faydalarının sınırsız olduğunu adeta kanıtladı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading