Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bir türlü zayıflayamıyor musunuz? Seçilen yöntem, kilo verme sürecini baltalıyor!

Bir türlü zayıflayamıyor musunuz? Seçilen yöntem, kilo verme sürecini baltalıyor!

"Her şeyi yapıyorum ama bir türlü kilo veremiyorum diyorsanız" seçtiğiniz zayıflama yöntemi yanlış olabilir. Yıllardan beri dillendirilen bazı inanışlar, zayıflatmak yerine kilo aldırıyor. Öğün atlamak bu yanlışlardan sadece bir tanesi.

Sağlık

21.03.2024, 06:04

Zayıflarken nelere dikkat edilmeli? Kilo verme sürecinde yapılan yanlışlar neler? Neden bir türlü zayıflayamıyorum? gibi soruları siz de kendinize soruyorsanız, haberimizde tüm bu soruların cevaplarını bulacaksınız...

Zayıflamak, özellikle yaz aylarında daha çok üstüne düşülen bir konu. Yapılan diyet ve egzersizler çoğu zaman amacına ulaşsa da doğru bilinen yanlışlarla kilo vermek şöyle dursun, sıklıkla kilo alınıyor.

Bu hastalık cinsel hayatı aktif olan herkesi bulabilir! Aşı riski... Haberi Görüntüle

SİZ SİZ OLUN ÖĞÜN ATLAMAYIN!

Zayıflama sürecinde doğru bilinen yanlışlardan ilki "öğün atlarsam kilo veririm" anlayışı. Gün içinde herhangi bir öğün atlarsanız, sofrada almadığınız kalorileri arada atıştırarak ya da bir sonraki öğünde fazlasıyla alırsınız. 

Her on çocuktan üçü ekrana bağımlı! Ekrana bakma süresi iki... Haberi Görüntüle

GÜN BOYU AZ KALORİLİ BESLENMEK EN DOĞRUSU

"Akşam 8'den sonra yemek kilo yapar" düşüncesi de yanlış bir yaklaşım. Çünkü günün hangi saatinde yediğinizden çok bütün gün ne kadar yediğiniz ve yakmak için ne kadar egzersiz yaptığınız önem taşır. Sabah ve öğlen kızartmalı bol kalorili şeyler yedikten sonra akşam erken yemek faslını bitirmek kilo vermek için hiçbir anlam ifade etmez. 

Karaciğeri temizleyen süper meyve! Küçük olduğuna bakmayın, o organdaki tüm... Haberi Görüntüle

PROTEİN DİYETLERİ SAĞLIKLI DEĞİL

Yüksek proteinli diyetler daha kolay zayıflatır modası da aslında doğru değil. Bu tarz diyetler kilonun yanında sağlığı kaybetmeye de sebep olabilir. 

Bu yiyecekleri sürekli yiyen erkekler riskte! Ölümcül hastalık görülme olasılığını... Haberi Görüntüle

YAĞ YAKAN MUCİZE BİR BESİN YOK

"Yağ yakan mucize besin!" safsatalarına inanmayın. Zira kendi başına yağ yakan besin yok. Kafeinli bazı gıda maddeleri metabolizmayı hızlandırıcı küçük etkilere sahip olsa da bu şekilde zayıflamak sizce ne kadar mantıklı isterseniz bir düşünün. 

Meğer sadece zayıflatmıyormuş! İşte yeşil çayın beyni etkileyen hiç bilmediğiniz... Haberi Görüntüle

CEVİZ VE VE FINDIK TÜKETİMİNİ KESMEYİN

Yağ düzeyleri yüksek olduğu ve kilo aldırdığı gerekçesiyle sert kabuklu kuruyemişlerden uzak durmak beslenmede ve zayıflama sürecinde yapılan yanlışlardan biri. Bu besinler protein ve lif kaynağı olduğundan az da olsa tüketilmeli.

İnek sütü sık görülen hastalığın ilacı olabilir mi? Bilim insanlarına... Haberi Görüntüle

SÜT ÜRÜNLERİ KİLO ALDIRMAZ

Son yıllarda dillendirilen "süt ürünleri şişmanlatır" dedikodusu da hurafeden ibaret. Az yağlı ya da yağsız sütlerden tüketirseniz hem daha az kalori almış hem de sütteki doymuş yağlarla vücudunuzun kalsiyum ihtiyacını karşılamış olursunuz. 

Kanserden korunmak için bu çayı için! Beş tür kanseri önlüyor Haberi Görüntüle

UMUDU, ZAYIFLAMA HAPLARINA BAĞLAMAYIN

Ve kilo vermede yapılan en büyük yanlış haplara güvenmek. "Bu hapla 1 haftada 5 kilo verin!" tarzındaki reklamlara güvenip sağlığınızdan olmamanızı tavsiye ederiz. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading