Yandex Metrica
SON DAKİKA
BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin kolları sıvadı! Yeni bir aşı geliştirildi 

BioNTech'in CEO'su Uğur Şahin kolları sıvadı! Yeni bir aşı geliştirildi 

Koronavirüs salgınına karşı Pfizer ile Comirnaty isimli bir Covid-19 aşısı geliştiren Uğur Şahin katıldığı konferansta yeni bir aşı geliştirdiklerinin müjdesini verdi. 

Sağlık

23.01.2024, 20:18

Koronavirüs aşısını bulan BioNTech’in kurucusu Uğur Şahin, Covid-19'e karşı yeni bir aşı geliştirdiklerini ifade etti. 

Erkekler mi daha erken yaşlanır yoksa kadınlar mı? Araştırmanın sonucu... Haberi Görüntüle

"HEDEF ENFEKSİYONLARIN ÖNÜNE DE GEÇEBİLMEK"

Prof. Dr. Şahin, “Bence odak noktamız sadece ağır hastalıklara karşı değil fakat belirti gösteren hastalıklara karşı da nasıl aşı geliştirebileceğimiz ve enfeksiyonları önleyebileceğimiz olacak” dedi.

BioNTech’in kurucu ortaklarından Uğur Şahin, JP Morgan’ın sağlık konulu konferansına katılarak koronavirüs aşısıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ölümcül kanser hastalıkları gençlerde daha fazla görülüyor! Peki neden? Araştırmalara... Haberi Görüntüle

"KANSERLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Kovid-19'a karşı çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni bir aşı formülü için çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Şahin,“BioNTech, önceki versiyonlarda görülen spike proteininin barındıran bir aşı üzerinde çalışıyoruz. En iyi oranla bütün virüslerde T-hücresi epitoplarının yüzde 99’unu koruyoruz ve bizce bu kombinasyonu kullanmak aşının vereceği tepkiyi ve kalitesini artıracaktır” dedi.

Gazeteduvar'ın aktardığına göre Uğur Şahin, kanserle mücadele konusunda çalışmalarının ve incelemelerinin de sürdüğünün altını çizdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading