Yandex Metrica

Bakan Koca duyurdu! Hastane randevularında yeni dönem başladı

Bakan Koca duyurdu! Hastane randevularında yeni dönem başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beyaz Reform kapsamında mesai sonrası hekim isteğine bağlı hasta kabulünün başladığını duyurdu. Öte yandan hekim randevularının arasında en az 10 dakika olmasının zorunlu kılındığı açıklandı.

Sağlık

23.01.2024, 19:55

Sağlıkta Beyaz Reform dönemi bir süre önce başlarken sistemin ayrıntıları da netleşiyor.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

HEKİMLER MESAİ SONRASI İSTEĞE BAĞLI OLARAK HASTA KABULÜ YAPABİLECEK

Yeni sistem kapsamında hekimler artık mesai sonrası isteğe bağlı olarak hasta kabulü yapabilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Beyaz Reform`a ilişkin açıklamada bulundu. "Kısa sürede çok hasta bakılmasını sakıncalı buluyoruz" dedi.

Yeni uygulamayla hekimler hastalarıyla yeterince ilgilenebilecek. Böylece hekimlik kararlarını daha sağlıklı koşullarda verebilecek.

İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin suyunu tuz ile karıştırıp sürün İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin... Haberi Görüntüle

RANDEVULAR ARASINDA EN AZ 10 DAKİKA OLMASI ZORUNLU

Bir başka yeni uygulama da Merkezi Hekim Randevu Sistemi`ne ilişkin. Bakan Koca, hekim randevularının arasında en az 10 dakika olmasının zorunlu kılındığını açıkladı.

Koca, "Sistem 10 dakikadan kısa süreyi kabul etmez. Muayene süreleri hekime ve branşın özelliğine göre değişir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading