Yandex Metrica

Bakan Koca'dan Dünya Kanser Günü'nde vatandaşlara erken teşhis çağrısı: 20 dakikanızı ayırın

Bakan Koca'dan Dünya Kanser Günü'nde vatandaşlara erken teşhis çağrısı: 20 dakikanızı ayırın

Bakan Koca kanser taramasının ve erken tanının önemine dikkat çekti ve vatandaşlara Erken Teşhis, Tedavi ve Eğitim Merkezlerinde (KETEM) ücretsiz kanser taraması için çağrı yaptı.

Sağlık

23.01.2024, 22:18

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kanser taramasının ve erken tanının önemine dikkat çekerek Erken Teşhis, Tedavi ve Eğitim Merkezlerinde (KETEM) ücretsiz kanser taraması için çağrı yaptı.

İşte geçmeyen ağrıların sebebi! Uzmanlar ağrıyı anında kesen sebzeyi açıkladı İşte geçmeyen ağrıların sebebi! Uzmanlar ağrıyı anında kesen sebzeyi açıkladı Haberi Görüntüle

'ERKEN TANI İLE MADDİ MANEVİ YÜKÜN ÖNÜNE GEÇİLEBİLMEKTEDİR'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

Kanser, kalp ve damar hastalıklarından sonra ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer almaktadır. Erken tanı ile bu hastalığın, oldukça ağır olan maddi manevi yükünün önüne geçilebilmektedir.

Duş jeli kullanmak zararlı mı? Duş jeli kullanmak zararlı mı? Haberi Görüntüle

'20 DAKİKANIZI AYIRIN'

“KETEM dediğimiz Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezleri tüm ülkemizde 44’ü mobil, 320’si sabit olmak üzere toplam 364 birimle yaygın olarak halkımızın hizmetindedir. Lütfen 20 dakikanızı ayırın ve bir KETEM’e gelerek taramalarınızı yaptırın.”

Sağlığınızdan esirgediğiniz 20 dakika, yarın karşınıza ıstırap dolu yıllar olarak çıkabilir. Size en yakın Kanser Erken Teşhis, Tedavi ve Eğitim Merkezine başvurun ve kanser taramanızı ücretsiz yaptırın.

 

KETEM kanser taramalarında kötü haber bile genellikle “iyi” haberdir. Çünkü erken teşhis, hastalıkla zamanında mücadele etme, onu kolay yenebilme gücü verir. Size en yakın KETEM’e yani Kanser Erken Teşhis, Tedavi ve Eğitim Merkezine başvurun, kanser taramanızı ücretsiz yaptırın.

Sigara, alkol, katkı maddesi içeren besinler ve diğer faktörler neden olur, ihmalse kansere hizmet eder. Size en yakın Kanser Erken Teşhis, Tedavi ve Eğitim Merkezimize başvurun ve kanser taramanızı ücretsiz yaptırın.

KETEM Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezlerinde 2021’de 4,4 Milyon, 2022’DE 7,3 MİLYONDAN FAZLA TARAMA hizmeti verildi. Geçen yılki taramaların yaklaşık 2,8 Milyonu meme kanseri, 2,7 Milyonu rahim ağzı kanseri, 1,8 Milyonu kalın bağırsak kanseri taramasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading