Yandex Metrica

Abdullah Çiftçi'den şok yorum: Bill Gates'in 'yeni salgın' mesajı Üçüncü Dünya Savaşı'nın işareti olabilir

Abdullah Çiftçi'den şok yorum: Bill Gates'in 'yeni salgın' mesajı Üçüncü Dünya Savaşı'nın işareti olabilir

Stratejist Abdullah Çiftçi, Bill Gates'in "Yeni bir pandemi gelecek, bu seferki farklı olacak" şeklindeki sözlerini yorumladı. Çiftçi'ye göre dünya nüfusunu azaltmak isteyen çevreler 'biyolojik terör'e devam edecek.

Sağlık

30.03.2024, 23:24

Dünyanın en zengin işadamlarından Bill Gates'in Münih Güvenlik Konferansı sırasında Amerikan CNBC'ye verdiği demeçte sarf ettiği tuhaf sözler moralleri bozdu. 2019 yılında başlayan koronavirüs salgınını 2015 yılında haber veren Gates, dünyayı yeni bir pandemi dalgasının beklediğini iddia etti. 

Gates'e göre, insanlığı tehdit edecek yeni salgına koronavirüs ailesinden farklı bir patojen neden olacak. "Bir salgın daha yaşayacağız. Bir dahaki sefere farklı bir patojen olacak" ifadelerini kullanan Gates, bir anda onbinlerce sosyal medya kullanıcısının hedef tahtası haline geldi. 

Zira Bill Gates, dünya kaynaklarının mevcut nüfus için yeterli olmadığını iddia ederek küresel popülasyonun 500 milyonlar düzeyine indirilmesi gerektiğini savunuyor. Gates'in dile getirdiği bu 'tehlikeli' sözler, insanlığı yok etmek isteyen güçlerin laboratuvar ortamında yeni virüsler geliştirmekte olduğunun işareti olarak yorumlanıyor. 

Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği belirlendi! Kan şekeri de tavan yapıyor Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği... Haberi Görüntüle

'MAALESEF' BAĞIŞIKLIK KAZANDILAR

Gates, bunun yanında mevcut Kovid-19'un Omicron varyantıyla birlikte bitme sürecine girdiğine ve hafif seyreden varyantın insanlara bağışıklık kazandırdığına dikkat çekti. Gates, "Omicron varyantı aşılardan daha hızlı hareket etti ve bir nevi aşı görevi gördü. Maalesef Afrika'nın büyük çoğunluğu mRNA aşıları olmadan da virüse karşı bağışıklık kazandı" dedi. 

Bir sonraki pandemide ülkelerin 6 ay içerisinde aşı geliştirip bunu milyarlarca insana sunması gerektiğini dile getiren Gates, son açıklamasıyla birlikte 3 Mayıs'da raflarda olacak How to Prevent the Next Pandemic (Bir Sonraki Pandemi Nasıl Önlenir) adlı kitabının da lansmanını yapmış oldu. 

Ezber bozan araştırma! Kadınlar otistik olduklarını 40 yaşına kadar bilmiyor Ezber bozan araştırma! Kadınlar otistik olduklarını 40 yaşına kadar bilmiyor Haberi Görüntüle

BILL GATES NE DEMEK İSTEDİ?

Stratejist Abdullah Çiftçi, Bill Gates'in son demecindeki şifreleri yorumladı. Batılıların biyoterörizm metodunu geçmişten beri toplu kıyımlar için kullandığını hatırlatan Çiftçi, Amerika kıtasında Kızılderililere karşı kullanılan silahlardan birinin 'çiçek hastalığı' virüsü olduğuna dikkat çekti. 

Bill Gates'in daha önce "Borsaya yatırım yapmış olsaydım yüzde 17 kazanacaktım ama aşıya yatırım yaparak yüzde 200 kâr elde ettim" şeklindeki sözlerini hatırlatan Çiftçi, sağlık sektöründen sürekli kâr etmek isteyen Gates gibilerin gen kokteyli teknolojisiyle kişiye özel tedavi peşinde olduğuna dikkat çekti. Youtube kanalındaki vidyosunda Çiftçi şu ifadeleri kullandı:

"Mevcut tüm ilaç teknolojilerini değiştirecekler. CRISPR adını çok duyacağız bundan sonra. mRNA temelli yeni ilaç ve aşılar ortaya çıkacak. Bill Gates'in ısrarla söylediği bir şey var; 'bizim sağlıklı bir veritabanına ihtiyacımız var' diyor. Nedir o veritabanı? Kişisel verilerimizin dijital dünyaya aktarılması. Şimdi hepimizin e-Nabız sisteminde verilerimiz var, girdiğimiz zaman görebiliriz. Ama bir de insan vücuduyla dijital dünyanın sürekli etkileşimde olması duruma var. Bu ne şekilde olabilir? İmplant çipler veyahut gıdalar ya da başka bir ilaçla alınabilen nanoçipler mümkün olabilir."

Ne ilaç ne krem! Bu hareket migrenden eser bırakmıyor! Kaşlarınızın... Ne ilaç ne krem! Bu hareket migrenden eser bırakmıyor! Kaşlarınızın... Haberi Görüntüle

5G VE BLOCKCHAIN'E DİKKAT!

"Hangi teknolojiler sağlık sektörünü etkileyecek... Birincisi 5G. Elektromanyetik dalgalarla insan vücuduna müdahil olup olamayacakları konusu... İnsanlığın yakın geleceğini tanımlayacak kadar önemli. İnsan DNA'sı 5 nanometrelik antene dönüştürülüyor. Bu durum oyun değiştiren bir şey. Çünkü uzaktan elektromanyetik dalgalar ve radyo frekanslarıyla eğer DNA'ya komut verilirse, uzaktan komut verilebilir insan tipi karşımıza çıkabilecek. Yani insanın oturduğu yerde nabzı yükseltilebilir ya da ateşi hararetlendirilebilir mi? Asıl endişemiz burada. Bunlara komplo diyenler olabilir. Ama adım adım bu noktaya doğru gittiğimizi düşünüyorum."

"Sağlık sektörüyle 5G arasında doğrudan bir ilişki var. İkinci teknoloji ise Blockchain. Bill Gates hep diyor ki, 'uluslararası bir veritabanına ihtiyacımız var.' Veritabanının küresel çapta hizmete alınması için her ülkenin genom dizilimini Blockchain tabanlı teknolojiyle belli merkezlerden görülebilir hale gelmesini istiyorlar. Bunun ileriki aşaması 'realtime' olarak insan vücudunun 'nesnelerin interneti' ile beraber dijital dünyaya tam entegrasyonudur. Dijital kimlik çalışmasını da unutmayalım: ID2020 Projesi."

Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Haberi Görüntüle

SAĞLIK AÇISINDAN İYİ OLABİLİR AMA...

"Tüm bunlar sağlık açısından belki de iyi olabilir ama neden kötü? Bir, mahremiyet açısından kötü. İkincisi de 'bu adamlar bizim vücudumuza zarar verebilir mi' endişemiz var. CRISPR teknolojisini Blockchain'le birlikte düşündüğümüzde yepyeni bir dünyanın içine girmiş oluyoruz. Bill Gates yeni bir koronavirüs salgınının geleceğini ilan etti. Gates, 2017'deki Münih Güvenlik Konferansı'ndaki konuşmasında da A'dan Z'ye salgın konusuna yer vermişti. Ulus devletler zaten yeterince problemle boğuşuyor. Peki sürece kim hazır oluyor? Kendileri hazır oluyor... Organizasyon kurmuşlar. Dünyanın her yerinde birçok aşı firmasına yatırım yapmış. Hem de kârlı bir yatırım."

"Olayın ekonomik yönü dışında bir de 'küresel hükümet' konusu var. Küresel hükümet coğrafi olmayacak dijital olacak. 'Toprağın senin olsun, çocukların-torunların benim olsun' diyorlar. Çin'de yapay rahim geliştirildi. Bu yeni bir çağın başlangıcı demek. Ayrıca 'Çin Olimpiyatlarında herkes virüs kapıp ülkesine dönecek' şeklinde bir dedikodu var. Koronavirüs salgını ilk başladığı günler öncesinde de Çin'de askeri olimpiyatlar vardı. Koronanın o etkinlikte virüs kapıp ülkelerine dönen askerler kanalıyla yayıldığına ilişkin iddialar vardı. Çin, ABD ve Rusya arasında yoğun şekilde siber savaş sürüyor. Her üç ülkede de nükleer silahlar bulunduğu için bir dünya savaşı çıkacağını zannetmiyorum. Dolayısıyla savaş biyolojik virüsler üzerinden yürüyecek."

Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği belirlendi! Kan şekeri de tavan yapıyor Son yıllarda çok övülüyordu! O beslenme şeklinin kalbi adeta zehirlediği... Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI: BİYOLOJİK TERÖR

"Bill Gates, biyoterörün sadece ülkeler tarafından değil kötü niyetli bilim adamlarınca da gerçekleştirebileceğini söylüyor. Geçmişte bunun örnekleri var. Şu an dünya genelinde 100 bine yakın bilimadamı kendi devletleri adına biyolojik virüsler üzerinde çalışıyor olabilir. Korona süreci bir gözlem süreciydi. Ülkelerin, vatandaşların nasıl tepki verdiği görüldü. Bill Gates'in dikkat çektiği ikinci salgında bir devlet müdahilliği olursa bu bambaşka bir şey ortaya çıkarır. Üçüncü Dünya Savaşı biyolojik saldırılar üzerinden yürüyecek gibi görünüyor. Devletler içindeki küreselci kriptoların büyük komplolara imza atacağını düşünüyorum. Zaten dünya nüfusunu azaltmaya yönelik sürekli söylemleri var. Sonra Bill Gates de 'ben demiştim' diyerek salgın sırasında yine ortaya çıkacak."

İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin suyunu tuz ile karıştırıp sürün İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin... Haberi Görüntüle

SIRADA HIV TESTİ KAMPANYASI VAR

"Tedavi yöntemleri ve ilaç yapım şekli değiştiği için (konvansiyonel) ilaç kıtlığıyla karşılaşma ihtimalimiz yüksek. İnsanlar eski tip ilaçları bulamayacakları için yeni tedavi yöntemlerine hızlıca koşacaklar. mRNA kaynaklı ilaç ve aşılara yönelecekler. Önümüzdeki süreçte HIV-AIDS virüsünün de pompalanacağını düşünüyorum. 'Test yaptırın' diyecekler. Kampanya sonrası 'insanların yüzde 80'inde HIV görüldü' denilecek. 'Zaten mRNA da mucizevi bir teknoloji olduğu için hadi bakalım sizi bir kere daha aşılayalım' diyecekler. İspanyol ve Fransızlar, vaktiyle Kızılderilileri öldürmek için çiçek virüsüne bulanmış battaniyeleri 'yardım' kılıfı altında onlara göndermişti. Bu nasıl vahşettir! Ataları böyle bunların." 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading