Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zafer Partisi'nde istifa depremi!

Zafer Partisi'nde istifa depremi!

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi’nde Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Genel Sekreterlik görevinden istifa etti. Koncuk, “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek partiden istifa ettiğini duyurdu.

Politika

23.01.2024, 22:07

Yaklaşık dört ay önce kurulan Zafer Partisi’nde istifa depremi yaşandı. Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

İsmail Koncuk, istifasını sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamayla duyurdu. Zafer Partisi Genel Sekreterliği görevini de dört ay önce bıraktığını anımsatan Koncuk, istifa gerekçesini şöyle açıkladı:

“4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliği’nden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi.

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şanlıurfa Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

'GEREKÇELERİN 4 AY İÇİNDE MAALESEF HİÇ DEĞİŞMEDİ'

Genel sekreterlik istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi’nden istifa ediyorum.”

Koncuk'un istifasıyla TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı da 7'ye yükselmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading