Yandex Metrica

Yalçın Akdoğan kimdir? Yalçın Akdoğan kaç yaşında ve nereli?

Yalçın Akdoğan kimdir? Yalçın Akdoğan kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan kimdir? Yalçın Akdoğan kaç yaşında, nereli ve hangi görevlerde bulunmuştur?

Politika

06.04.2024, 03:43

Eski Başbakan Yardımcılarından AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın hayatını ve biyografisini sizler için derledik. Peki Yalçın Akdoğan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? 

İşte Yalçın Akdoğan’ın hayatına dair merak edilen ayrıntılar... 

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

YALÇIN AKDOĞAN KİMDİR? 

22 Eylül 1969 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gözlerini açan Yalçın Akdoğan, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. Ardından lisansüstü eğitimine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde devam eden Akdoğan, İletişim Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.  

Doktora eğitimini ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamlayarak Siyaset ve Sosyal Bilimler Bölümü’nde doktora unvanını almıştır.  

Gazetecilik kariyerine Milliyet Gazetesi’nde staj yaparak başlayan Yalçın Akdoğan, İç Anadolu Gazetesi’ni çıkarmıştır. Daha sonra Yeni Şafak ve Star Gazetesi gibi çeşitli gazete ve dergilerde yazarlık yapan Akdoğan, Pendik Belediyesi’nin Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Devlet Bakanı Basın Müşavirliği görevlerinde bulunmuştur. 

Yalçın_Akdoğan_kimdir

Ayrıca TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Liderlik Okulu’nda dersler veren Yalçın Akdoğan’ın, yayımlanmış 12 kitabı ve çeşitli gazete ve dergilerde ise yayımlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır. 

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

YALÇIN AKDOĞAN’IN SİYASİ KARİYERİ 

AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı ve Başbakan Başmüşavirliği görevlerinde bulunan Yalçın Akdoğan, gerçekleşen milletvekili genel seçimlerinde mensubu olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) 24,25,26 ve 27. dönemlerde Ankara Milletvekili seçilmiş ve 62, 63 ve 64. Hükümetlerde ise Başbakan Yardımcısı olarak görev almıştır. 

Ak Parti 27. dönem Ankara Milletvekili olarak parlamentoda görevine halen devam etmekte olan Yalçın Akdoğan, evli ve dört çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading