Yandex Metrica

Yalan terörünün son halkası: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttılar!

Yalan terörünün son halkası: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıttılar!

Yalan terörüne hizmet eden medya organları yeni bir provokasyona imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt açıklamasına cevap olarak kurduğu "Abartılacak bir sorun yok ki" ifadesini, kira fiyatlarındaki artış için söylemiş gibi servis etti.

Politika

08.02.2024, 20:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yirmi yıldır yurt sorununu çözemediler. Bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım" sözlerine cevap veren Erdoğan, şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU YİNE YALANLARLA SALDIRDI

Hiçbir dönemde olmadığı kadar yoğun bir şekilde öyle bir yalan atıyor ki bir sene içinde Türkiye'de bu sorunu bitirecekmiş. Zaten böyle abartılacak bir sorun yok ki. Ne abartıyorsun? Şu anda bizim üniversite öğrencilerimize yönelik atılan bu adımlar hiç bir dönemde atılmış değil.

Bu sözler, Yol TV tarafından çarpıtıldı. Yol TV, Kılıçdaroğlu'na cevap olarak söylenenleri "Erdoğan, fahiş kira artışına gösterilen tepkileri abartılı buldu: Abartılacak bir sorun yok ki ne abartıyorsun" diyerek servis etti.

Birçok muhalif medya kuruluşu da bu yalanı paylaştı. Yol TV, yalanın yayılmasından sonra bu paylaşımını kaldırdı.

gerçek gündem yalan haberpusholder yalan haber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading