Yandex Metrica

Vedat Yenerer eski partisini böyle bombaladı: ABD, FETÖ, PKK iltisaklıları göremiyorsanız körsünüz

Vedat Yenerer eski partisini böyle bombaladı: ABD, FETÖ, PKK iltisaklıları göremiyorsanız körsünüz

İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, Meral Akşener'in başdanışmanı Aytun Çıray'a cevap verirken eski partisiyle ilgili ağır ifadeler kullandı.

Politika

24.04.2024, 08:08

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden Vedat Yenerer, eski partisinin ABD yanlılarıyla, FETÖ ve PKK destekçileriyle dolu olduğunu ileri sürdü. Ocak ayında zehir zemberek bir açıklama yaparak İYİ Parti'den istifa eden Yenerer, "İYİ Parti Akşener funclub'a dönüştü. Devamlı ABD'den birileri bize geliyor. Sanki Türkiye'de vatan evladı kalmadı. Meral Akşener’e 'Buraya FETÖ’cü giremez' diyen 4 Ergenekon sanığından biriydim. Çok direndim ama sıra bana geldi" demişti. 

Eski İYİ Parti'li Vedat Yenerer, Meral Akşener'in başdanışmanı, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın Twitter'daki bir mesajına verdiği cevapta ağır ifadeler kullandı.

Kendi sosyal medya hesabında 'birine FETÖ'cü denmesi için delil ve ispat gerektiğini' dile getiren Aytun Çıray, "FETÖ'nü Araştırma Komisyonu Üyesi olarak milletime diyorum ki.. Kimler delilsiz, ispatsız olarak sağa sola FETÖ'cü diye sallıyorsa yüzde 99 kendi FETÖ'cü kimliğini gizlemek için yapıyordur" diye yazdı. Vedat Yenerer ise bu mesajı alıntılayarak İYİ Parti yönetimini hedef alan şu ifadeleri kullandı:

"Aytun bey, her şeyden önce, partide burnunuzun dibindeki aleni ABD/FETÖ/PKK iltisaklılarını görmüyorsanız ya körsünüz ya da sizin için 'önce vatan' değil, 'önce makam' geliyor. Hâlâ göremiyorsanız arayın tek tek gayrimillileri söyleyeyim. Hadi, bana FETÖ'cü deyin de görelim..."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading