Yandex Metrica

Ümit Özdağ mahalle kabadayısı gibi konuştu: İçişleri Bakanlığı'nın önünde olacağım, beni bekle

Ümit Özdağ mahalle kabadayısı gibi konuştu: İçişleri Bakanlığı'nın önünde olacağım, beni bekle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili sözlerine cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım, beni bekle" dedi.

Politika

23.01.2024, 19:13

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili bugün bir televizyon kanalında sarf ettiği, "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur." ifadelerine yanıt verdi. Özdağ tek başına yarın bakanlığın önüne gideceğini söyledi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

"ADAM YERİNE KOYMAM"

İçişleri Bakanı Soylu, son dönemde mülteciler hakkında söylemleriyle gündeme gelen Ümit Özdağ için "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir.” demişti.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

"BAKANLIĞIN ÖNÜNE GELCEĞİM"

Twitter'dan paylaşım yapan Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading