Yandex Metrica

Türkiye'nin operasyon sinyali HDP'yi kudurttu! İttifak ortaklarına skandal çağrı

Türkiye'nin operasyon sinyali HDP'yi kudurttu! İttifak ortaklarına skandal çağrı

Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarından rahatsız olan ve bunu skandal bir şekilde 'soykırım' olarak niteleyen HDP Sözcüsü Ebru Günay, ittifak ortaklarına çağrı yaparak TSK'ya karşı durmaları için destek istedi.

Politika

23.01.2024, 19:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşmada "Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz. Ülkemize ve güvenli bölgelerimize sık sık yapılan saldırıların, tacizlerin, tuzakların merkezi konumundaki alanlar harekat önceliğimizin başında yer almaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, istihbaratımız, emniyet güçlerimiz hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar başlayacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

HAREKAT VURGUSU

Düğn gerçekleştirilen MGK toplantısı sonrası bildiri yayınlandı. Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi'nde, güney sınırlarının terör tehdidinden arındırılması için halihazırda icra edilen ve edilecek harekatların, Türkiye'nin komşularının toprak bütünlüğünü ve egemenliğini hiçbir surette hedef almadığı, milli güvenlik ihtiyaçları gereği olduğu belirtildi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

SINIR ÖTESİ OPERASYONLARA 'SOYKIRIM' DEDİ

Türkiye'nin Suriye'ye yönelik yapacağı yeni bir operasyondan rahatsızlık duyan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin Sözcüsü Ebru Günay, Türk Silahlı Kuvvetlerinin askeri harekatlarını 'soykırım' olarak nitelerken "Yaşayan tüm demokrasi güçleri, aydınlar, sanatçılar bu kirli oyuna ses çıkartmalıdır." dedi. Ebru Günay, ittifak ortaklarına da çağrı yaparak, TSK'ya karşı durmaları için destek istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading