Yandex Metrica
SON DAKİKA
TELE 1 muhabirinden İmamoğlu'na ayrımcılık tepkisi!: Onlara VİP minibüs bize yarım otobüs

TELE 1 muhabirinden İmamoğlu'na ayrımcılık tepkisi!: Onlara VİP minibüs bize yarım otobüs

Tele1 muhabiri Engin Açar, İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim turunda gazetecilere ayırımcılık yapıldığını yazarken ''Ertuğrul Özkök, Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Akif Beki, Özlem Gürses gibi isimlere VIP minibüs tahsis edildi, bize yarım otobüs. Bu ayrım, gazetecilerin tepkisine sebep oldu.'' şeklinde ifadeler kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:14

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan Bayram'ı nedeniyle düzenlemiş olduğu Karadeniz turunun yankıları devam ediyor. Karadeniz turunda bulunan gazeteci Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı ile tepkilerin odağındaki İmamoğlu'na kendi tabanınından büyük tepki var. İmamoğlu'na destek veren birçok isim sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. CHP'deki kavga gün yüzüne çıkarken İmamoğlu, kendisine yöneltilen eleştiriler için ''Vız gelir tırıs gider'' şeklinde ifadeler kullandı.

YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Yakakent Belediye... Haberi Görüntüle

''ONLARA VIP MİNİBÜS BİZE YARIM OTOBÜS''

Şahan Gökbakar, Atilla Taş, Fazıl Say ve Athena Gökhan gibi daha önce kendisine sık sık destek veren isimlerin yanı sıra İmamoğlu'na bir tepki de TELE1 muhabiri Engin Açar'dan geldi. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde bulunan Engin Açar, gazeteciler arasında yaşanan ayrımı gözler önüne serdi. Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Ertuğrul Özkök, Özlem Gürses gibi isimlere VIP minibüs tahsis edildiğini belirten Açar, kendilerine ise yarım otobüs verildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz Haberi Görüntüle

''AYRIMCILIK UÇAKTA BAŞLADI''

Karadeniz turunda yer alan ve izlenimlerini değerlendiren Engin Açar, ayrımcılığın uçakta başladığını şu sözlerle anlattı: "Gezinin organizasyonunda da bazı sorunlar vardı. Yeni İstanbul Hava Limanı'ndan sabah 07:15 uçağı ile TELE1 ekibi olarak Trabzon'a doğru yola çıktık.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a zor soru: Londra'daki evi nasıl aldın? Haberi Görüntüle

''TABLO HOŞ DEĞİLDİ''

Yolculuk başlar başlamaz içinde bulunduğumuz ekipte ben ve bazı basın mensubu arkadaşlarımız inceden bir ayrımcılık seziyorduk. Bu düşünce bende Ertuğrul Özkök'ün "Business Class" diye bilinen, özel ve daha konforlu bölümünde yolculuk yaptığını gördüğümde başladı. Kendi parasıyla mı o bölümden almıştı bileti bilmiyoruz, sormanın da ayıp olacağını düşünerek üzerine gitmedik, ama tablo hoş değildi. Nagehan Alçı ve Akif Beki başka bir uçakla geldikleri için onların hangi sınıftan uçtuklarını göremedim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading