Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na '12'nci kat' göndermesi: Sonunda halkın sesi duyulmuş

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na '12'nci kat' göndermesi: Sonunda halkın sesi duyulmuş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden göndermede bulundu. Suriyeli sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Özcan bu defa Genel Başkanı’na tepki gösterdi.

Politika

23.01.2024, 19:08

Sığınmacılara yönelik aldığı ırkçı kararlarla gündemden düşmeyen Bolu Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından partinin hesabından paylaşılan bir videoyu alıntı yaparak “Sonunda halkın sesi 12. kattan duyulmuş…” ifadelerine yerdi.

Murat Kurum'dan canlı yayında dikkat çeken anket açıklaması! Rakamlar İmamoğlu'nu... Haberi Görüntüle

12. KAT GÖNDERMESİ!

Kılıçdaroğlu'nun Suriyeli sığınmacılar ile ilgili sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşan Özcan, "Sonunda halkın sesi 12. kattan duyulmuş… Güzel bir başlangıç." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun hükümetin göçmen politikalarını eleştirdiği videosunu paylaşan Özcan, genel başkanına '12. kat' göndermesi yaptı.

Özcan, yaptığı paylaşımda "Sonunda halkın sesi 12. kattan duyulmuş… Güzel bir başlangıç." İfadeleri dikkat çekti.

SALIPAZARI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Salıpazarı Belediye... Haberi Görüntüle

'KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLMASINI İSTEMEM'

2023 seçimleri için de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasını istemediğini açık bir şekilde beyan eden CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ''Kılıçdaroğlu seviliyor, yönetebileceğine de inanıyorum ama yönetmekle seçilmek arasında fark var. Ben Sayın Genel Başkan’ın aday olmasını istemem'' demişti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması konusunda ısrarlı tavrını sürdüren Tanju Özcan, "Sayın Genel Başkan ile ilgili yorum yapmayayım ama Sayın Mansur Bey, Sayın İmamoğlu. İkisinin de kazanma şansı yüzde 100. Elimizde böyle değerler varken niye yüzde 51 kazanma şansı olanı çıkarırsınız? Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını düşünmüyorum. Çünkü defalarca genel başkanlar aday olmamalı dedi. Sayın genel başkanın o sözünü yiyip aday olacağını düşünmüyorum. 6 parti odak aday gösterecek mi belli değil, henüz netleşmedi. Hepsi de parlamenter sisteme dönüşten söz ediyor. Genel Başkanlar parlamenter sistemin doğal başbakan adayıdır. Ben Sayın genel başkanın aday olmasını istemem ama aday olursa oy veririm. Kılıçdaroğlu seviliyor, yönetebileceğine de inanıyorum ama yönetmekle seçilmek arasında fark var. O yüzden seçilme ihtimali en yüksek olanın milletin beğenisine sunulmasını istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading