Yandex Metrica

Taciz kasetimi Netflix'e gönderin! Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e 'sekreter' tepkisi

Taciz kasetimi Netflix'e gönderin! Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e 'sekreter' tepkisi

Sığınmacı düşmanı Ümit Özdağ ile İYİ Parti'li eski yol arkadaşları arasındaki kavga bel altına indi. Eski sekreterini taciz etmekle suçlanan Özdağ, kampanyanın kaynağı olarak gösterdiği Meral Akşener'e zehir zemberek bir cevap verdi.

Politika

01.04.2024, 11:30

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den atılmasını tetikleyen sürecin 'sekreter tacizi' olduğu iddia ediliyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ üyesi olduğunu söyledikten sonra Meral Akşener tarafından dışlanan ve partiden ihraç edilen Özdağ, eski yol arkadaşları tarafından şimdi 'tacizcilikle' suçlanıyor. 

Bazı haber sitelerinde yer alan iddiaya göre İYİ Parti yöneticileri, özel sohbetlerde gazetecilere şunu söylüyor: 

"Buğra Kavuncu'nun sekreterini partideyden Ümit Özdağ'a tahsis etmiştik. Özdağ bir süre sonra gönlünü bu sekretere kaptırdı. Sekreteri tacize başladı. Sekreter de tüm bu olanları Buğra Kavuncu'ya anlattı. Sonrasında Kavuncu ile Özdağ arasında küfürleşmeli bir telefon görüşmesi yaşandı. Özdağ, 'senin siyasi kariyerini bitireceğim' diyerek Kavuncu'yu tehdit etti. Olay Meral Akşener'e intikal etti. Partide sürecin pek çok tanığı da var."

Aynı haberlerde İYİ Parti yönetiminin, Ümit Özdağ hakkında bir görüntü servis etmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Sözkonusu görüntülerde 'taciz görüntülerinin yer aldığı' mesajı veriliyor. İYİ Parti'den atıldıktan sonra Zafer Partisi'ni kuran Ümit Özdağ, sözkonusu iddialardan ötürü Akşener ve ekibini sert sözlerle suçladı. 

Sosyal medya hesabındaki mesajına "Sayın Akşener, siyaseti bu seviyede yapmayı mı düşünüyorsunuz? Sizi tebrik ediyorum" ifadeleriyle başlayan Özdağ, 2015 yılından beri bir tek sekreterle çalıştığını, İYİ Parti'deyken kendisine hiç sekreter tahsis edilmediğini kaydetti. 

"Ben bekarım. Sayın Akşener'e servis edeceği görüntüler için Netflix'i öneriyorum" diyen Özdağ, konuya ilişin yapılan haberlerden ötürü Akşener'i suçladı ve doğrudan Akşener'den cevap beklediğini yazdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading