Yandex Metrica

Süleyman Soylu: Manipüle edenlerin yüzde 69'u sahte hesaplar

Süleyman Soylu: Manipüle edenlerin yüzde 69'u sahte hesaplar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'siyasi cinayetler' tartışmasına ilişkin yaptığı açıklamada ''Sosyal medyada 'siyasi cinayetler' tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69'u bot hesaplardır.'' dedi.

Politika

23.01.2024, 18:07

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Galata Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni'ne konuştu.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

'YÜZDE 69'U BOT HESAPLAR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği 'siyasi cinayetler işlenebilir, kaygılarım var' sözünden sonra konuşan Süleyman Soylu 'siyasi cinayetler' tartışmasına ilişkin, "Bir siyasi cinayetler tartışması vardı. Buradan Türkiye'ye sesleniyorum. Sosyal medyada 'siyasi cinayetler' tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69'u bot hesaplardır. Dünyada bunu birkaç yabancı yapar bir de biz yaparız. Yine buradan söyleyeyim dünyadaki tüm ülkelerle yarışmaya hazırız" dedi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

'BU BİR FETÖ TAKTİĞİDİR'

Süleyman Soylu, dün yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandmıştı; ''Bu uzak duracağımız bir mesele değil. Ben İçişleri Bakanı'yım, sordum, 'Arkadaşlar böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı?' MİT'e, emniyete sorduk öyle bir bilgi yok. Peki siz bu bilgiyi nereden aldınız? Terör örgütleri ile bir eliniz, bağınız var veya yabancı servislerle bağınız var. Veya büyükelçiler kafanızı karıştırdı... Bu FETÖ taktiğidir. Onlarla çok kolkola girerseniz onların hamileliğini kabul ederseniz, geleceğiniz durum da budur. Siyasi hırsınıza bu milleti kurban etmeyin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading