Yandex Metrica

Süleyman Soylu'dan 'siyasi cinayetler' açıklaması: Bu bir FETÖ taktiğidir

Süleyman Soylu'dan 'siyasi cinayetler' açıklaması: Bu bir FETÖ taktiğidir

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasi cinayetler tartışmasına ilişkin yaptığı açıklamada ''İçişleri Bakanıyım sordum; böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı, yok. Bu bir FETÖ taktiğidir.'' dedi.

Politika

23.01.2024, 18:07

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun dillendirdiği 'siyasi cinayetler işlenebilir, kaygılarım var' ifadesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı siyasetçilerin basın organlarına yansıyan "siyasi cinayetler işlenebileceği" iddialarıyla ilgili resen soruşturma başlattı.

Özgür Özel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğim Özgür Özel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceğim Haberi Görüntüle

'BU FETÖ TAKTİĞİDİR'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Bu uzak duracağımız bir mesele değil. Ben İçişleri Bakanı'yım, sordum, 'Arkadaşlar böyle bir siyasi cinayet istihbaratı var mı?' MİT'e, emniyete sorduk öyle bir bilgi yok. Peki siz bu bilgiyi nereden aldınız? Terör örgütleri ile bir eliniz, bağınız var veya yabancı servislerle bağınız var. Veya büyükelçiler kafanızı karıştırdı... Bu FETÖ taktiğidir. Onlarla çok kolkola girerseniz onların hamileliğini kabul ederseniz, geleceğiniz durum da budur. Siyasi hırsınıza bu milleti kurban etmeyin."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Haberi Görüntüle

ÖMER ÇELİK: O DEVİR KAPANDI

AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik, siyasi cinayetler işleneceği iddiasına ilişkin, "Ülkemize yönelik istikrarsızlaştırma siyaseti güden böylesi bir hareket, sadece Türkiye düşmanlarının beşinci kol faaliyetlerine hizmet eder." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderlik ettiği güçlü siyaset sayesinde, hükümetleri döneminde Türkiye'de siyasi cinayetlere ve faili meçhullere son verildiğine işaret etti. Ömer Çelik, böylece siyasetin vesayet odaklarınca sistematik şekilde manipüle edildiği devrin kapandığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

FAHRETTİN ALTUN: SAVCILIKLA PAYLAŞMAYA DAVET EDİYORUZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "siyasi cinayetler konusunda kaygılarım var" sözlerini değerlendiren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Muhalefet partilerinin kimi temsilcileri ardı ardına, ülkemizde “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirmektedir. Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarımızla paylaşmaya davet ediyoruz.' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading