Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süleyman Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil

Süleyman Soylu'dan 'güçlendirilmiş sistem' yorumu: Millet bu treni geri döndürecek değil

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 parti liderinin imzaladığı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile ilgili 'Varsın birileri, eski vesayeti allayıp pullayıp tekrar canlandırmaya, güya 'güçlendirilmiş sistem' diye tekrar başımıza bekçi dikmeye kalksın. Millet bu treni geri döndürecek değildir' dedi.

Politika

23.01.2024, 18:54

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'da YİKOB Kapasite Güçlendirme Projesi Toplantısı'na katıldı.

Murat Kurum'dan müjde: 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı geliyor Haberi Görüntüle

'GÜYA GÜÇLENDİRİLMİŞ SİSTEM'

Yıllardır her yatırım ve her atılımda, 'Siz yapamazsınız, siz edemezsiniz, bizim gücümüz yetmez, ne işimiz var, ne gerek var' diyen anlayışla karşılaşıldığını anlatan Soylu, "Bugün tüm hedeflerine ulaşan, dediğini yapan, milletine dünya standartlarında otoyolları, kamu hizmetlerini sunan bir ülke var. Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkeye sadece kuru kuru öz güven yüklemedi. Gücünü kullanabilecek bir sistem tesis etti ve özellikle, ayağımıza pranga vuran bir vesayet sistemini de ortadan kaldırdı.'' dedi.

'PKK'nın yolundan giden şer..le yakın değilim!' demişti: CHP'li başkan adayının... Haberi Görüntüle

'MİLLET BU TRENİ GERİ DÖNDÜRECEK DEĞİL'

''Varsın birileri eski vesayeti allayıp pullayıp tekrar canlandırmaya, güya 'güçlendirilmiş sistem' diye tekrar başımıza bekçi dikmeye kalksın.'' diyen Soylu, ''Devletimiz bugün güçlüdür, devletimiz bugün hızlıdır, devletimiz bugün etkili ve acziyete düşmeyen bir devlettir. Millet bu treni geri döndürecek değildir" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading