Yandex Metrica
SON DAKİKA
Soylu: Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar

Soylu: Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar

Gaziantep'te düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefet partilerinin oluşturduğu 'altılı masa' görüşmelerini hedef aldı. Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadıklarını ifade eden Bakan Soylu, "Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar." ifadeleri kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:25

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Haziran ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Partililerin salonu doldurduğu toplantıda, Bakan Soylu’ya yoğun ilgi vardı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu 'altılı masa' görüşmelerini hedef aldı. Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadıklarını ifade eden Bakan Soylu, "Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar." dedi.

Bakan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Biz batı değiliz, Amerika değiliz. Bizim ecdadımızda kardeşlik var. Telabyad’a gittiğimde orada huzurundan güveninden kardeşliğe kadar bir coğrafyayı nasıl bir emin belde haline getirdiğimizi görüp Gaziantep e geldik. AK Parti’nin 20 yılda Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir devrim gerçekleştirdi. Gaziantep bir ekonomi lokomotifi olmuştur. Siz Gaziantep AK Parti teşkilatının toplantısına bir kere değil bin kere gelsek de size borcumuzu ödeyemeyiz.

YRP'de istifa depremi: CHP’ye kazandırmak için çalışmayı kabul etmiyorum Haberi Görüntüle

"BU ÜLKEDE İNSANLAR 'BEN KÜRDÜM' DİYEMEZDİ"

Bugün üniversite sınavı vardı. Sınava giremezlerdi. Orduevlerinde başörtülüleri geri çevirirlerdi. Bu ülkede insanlar ‘Ben Kürt’üm, Alevi’yim’ diyemezlerdi. Siz bir siyasi parti değilsiniz bu medeniyetin en büyük hareketisiniz. Siz Türkiye’de vesayet kalelerini tek tek yıktınız. Bize Amerika’da Avrupa’da parmak sallayanlara nasıl ders verileceğini ve nasıl yerden yere vurulacağını gösterdiniz. Bu ülkede millete hizmet edenlere hep bedel ödetmek istediler. Karalayıp iftira attılar. Ülkeyi zayıf düşürerek siyaseti yerle yeksan etmeye çalıştılar. Her yıl karşımıza Adnan Menderesin idam fotoğrafını çıkarıp ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı da de böyle yapacağız’ diyenlere karşı buradayız.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na zor soru: 1 buçuk milyarlık malı... Haberi Görüntüle

"ALTILI DEĞİL 6 BİN MASA DA KURSALAR BU MİLLETİ DURDURAMAYACAKLAR"

Para, silah göndermeyin, vicdanlarınızı tamir edin. Bütün bunlar yapılırken hep beraber yaşadığımız olaylar var. Gezi olaylarından önce, zengin ve güçlü bir Türkiye istemediler. Ne yaptılar gezi olaylarını çıkardılar. Taksimdeki olayları TV’lerden naklen verdiler. Marmaray’ından Avrasya tüneline kadar hep beraber büyük adımlar atmıştık. AK Parti dolu dizgin gidiyordu. Oyunu bozmak istediler. Gezi olayları, 17-25 darbesi ve 6-8 ekim olaylarıyla sadece İstanbul’da değil tüm doğu ve güneydoğuda fitneyi ve fücuru ortaya koymaya çalıştılar. 17-25’te Türkiye’nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadılar. Bu kez de ellerindeki elemanlarla FETÖ’yle birlikte hain darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştılar. 6’lı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading