Yandex Metrica

Son dakika: Kılıçdaroğlu'nun "Borç ödemeyin" çağrısına Bakan Nebati'den yanıt: Piyasa manipülatörü...

Son dakika: Kılıçdaroğlu'nun "Borç ödemeyin" çağrısına Bakan Nebati'den yanıt: Piyasa manipülatörü...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara yönelik "Şirketler mafyadır. Onlara borçlarınızı ödemeyin" çağrısına Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den sert yanıt geldi. Kılıçdaroğlu'nun piyasa manipülatörü gibi davrandığını belirten Nebati, vatandaşların 30 milyar liralık icralı borçlarının yakında tasfiye edileceğini duyurdu.  

Politika

29.03.2024, 06:23

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile gündeme oturmuştu. Konuşmasında, bankaların borçlarını Varlık Şirketleri'ne devretmesine değinen CHP lideri, "Borçlarının faizi arttığı için ödeme yapamayan insanların borçlarına bankalar ne yapıyor? Borçlarınızı varlık şirketlerine satıyorlar. Bu şirketler tefecidir, mafyadır. Onlara borçlarınızı ödemeyin, seçimden sonra onlarla ben hesaplaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

"KULİSLERDEN MEDET UMARAK..."

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Nebati, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Anlaşılan siyasi beklentileriniz uğruna hesapsızca konuşmakta ve adeta bir piyasa manipülatörü gibi davranmakta ısrarcısınız. Öte yandan bilmelisiniz ki kulislerden medet umarak rol kapmaya dönük her yeni manevranız, tüm milletimizde bir kez daha dejavu duygusuna sebep oluyor" dedi. 

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

ACELEYLE AÇIKLAMA

"Bakan Nebati açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Altı boş vaatlerinizle yaptığınız 'araba almayın' çağrınıza; makroekonomik dengelerimizi sağlamlaştıran Kur Korumalı Mevduat’a yaptığınız fütursuz saldırılara ve nice diğer çarpıtmalarınıza bugün bir yenisini daha eklemişsiniz. Şimdi de 'borçlarınızı ödemeyin' diyorsunuz. Bu açıklamalarınızı ne hikmetse daha bir gün evvel dar gelirli vatandaşlarımız için yakında 2 farklı destek paketi açıklayacağımızı, bu çalışmalarımızda son aşamaya geldiğimizi TV ekranlarında belirtmemizden hemen sonra aceleyle yapıyorsunuz.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"ROL KAPMAYA YÖNELİK MANEVRALAR"

Milletimiz, muhalefet lideri olarak sizden orijinal, gerçekçi ve uygulanabilir kendi projelerinizi ortaya koymanızı beklerken sizin spekülatif açıklamalardan ve rol kapmaya dönük basit manevralardan öteye geçmeniz, sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekmez mi?

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

30 MİLYAR LİRA MÜJDESİ

Bizler; gencimizin, çiftçimizin, memurumuzun, esnafımızın ve tüm kesimlerimizin nasıl her zaman yanındaysak, icraatlarımızla dar gelirli vatandaşlarımızın da hep yanında olmaya devam ediyor, yaklaşık 30 milyar lira tutarındaki icralık borçlarını yakında tasfiye ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu; biz lafla değil icraatlarımızla konuşuyoruz. Unutmayın ki ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading