Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, şehit yakınına küfretti

Son dakika: İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, şehit yakınına küfretti

Skandalların ismi İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, Meral Akşener'in Bingöl'deki esnaf ziyareti sırasında Akşener'e tepki gösteren bir şehit yakınının önce boğazını kolunda sıkıştırdı, ardından kulağına eğilip küfretti. Akşener ise hiçbir şekilde umursamadan esnaf ziyareti yapmaya devam etti.

Politika

22.02.2024, 18:30

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberindeki parti yöneticileri ve milletvekilleriyle, Bingöl'deki Genç Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptığı sırada şehit yakını olduğunu belirtilen bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi. 

Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı: Adaylığı engellenmişti Haberi Görüntüle

ADAMIN BOYNUNU KOLUNUN ARASINA SIKIŞTIRDI VE KÜFRETTİ

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine küfrettiğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

Programını istifini bozmadan sürdüren Akşener, temasları kapsamında Genç ilçesine geçerek Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

ALAÇAM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Alaçam Belediye... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞSA DA UTANMADAN BUNLARI YAZDI

Bingöl'de yaşanan çirkin hadise sırasında vatandaşların tepkisiyle karşılaşan Lütfü Türkkan'ın sarfettiği küfür dolu sözlere sosyal medya üzerinden de tepki yağdı. Vatandaşların kendisini ayıplaması ve tepki göstermesine rağmen İYİ Parti'li Türkkan utanmadan kendini savundu ve kameralara yansıyal ifadelerini inkar etti.

Kendilerini HDP konusunda eleştiren vatandaşa ağza alınmayacak sözler sarfededen Türkkan, kendi suçunu sözde bir provokayon oyunu olarak örtmeye çalıştı.

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız." ifadelerini kullanarak paylaştığı mesajı, "pes" dedirtti. Söz konusu mesaj üzerine Türkkan'a tepkiler arttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading