Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Önceliğimiz faiz değil yatırımdır

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Önceliğimiz faiz değil yatırımdır

Son dakika haberi...Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Nebati, görevi devralırken yaptığı konuşmasında, 'Önceliğimiz yüksek faiz değil yatırım olacak. Yatırım ve ihracat artışını güçlendirmek, istihdamı artırmak kaydıyla, asla kulağını sokaktan uzak tutmayarak gereğini yapmak olacaktır.' ifadesinde bulundu.

Politika

23.01.2024, 18:23

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati'nin atanmasına ilişkin tezkereyi okuttu.

Bilgiç, daha sonra ant içmesi için Nebati'yi kürsüye davet etti.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

TBMM'DE YEMİN ETTİ

Nureddin Nebati, kürsüye çıkarak yemin etti.

TBMM'deki yemin töreninin ardından Lütfi Elvan görevini Nureddin Nebati'ye teslim etti.

Devir teslimi esnasında net mesajlar veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nabati'nin açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Salgının en yoğun dönemini ekonomik olarak büyük bir başarıyla atlattık. Sürece başarıyla yön verdik. Türkiye salgın sürecinde en hızlı toparlanan ülkelerden birisi oldu. Ekonomik olarak tam bağımsız bir Türkiye dediğimiz bir yola girdik. Önceliğimiz yüksek faiz değil yatırım olacak. Yatırım ve ihracat artışını güçlendirmek, istihdamı artırmak kaydıyla, asla kulağını sokaktan uzak tutmayarak gereğini yapmak olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği politikalar çerçevesinde adımların atıldığı, bunların uygulanmasında her türlü özverinin ortaya konulduğu süreci yaşayacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading