Yandex Metrica

Son Dakika: Ekonomiye yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

Son Dakika: Ekonomiye yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

Ekonomiye yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 6 maddesi kabul edildi.

Politika

23.01.2024, 17:40

TBMM Genel Kurulunda, ekonomiye yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 6 maddesi kabul edildi.

TBMM Genel Kurulunda teklifin kabul edilen maddelerine göre, güvenlik korucularının aylık ücretlerinin, asgari ücretin altına düşmesi durumunda aradaki fark tazminat olarak ödenecek.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

YARDIMCI PERSONEL STATÜSÜ

Diş protez laboratuvarlarında, diş protez teknisyenleri ve diş protez teknikerlerine ait iş ve işlemlerde yardımcı olmak üzere 31 Aralık 2011 ile 23 Kasım 2015 arasında Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında düzenlenmiş olan protokol kapsamında eğitim almış olan kişiler, yardımcı personel olarak çalışabilecek.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINA, ÜCRET ALMA YETKİSİ

Kambiyo mevzuatı uyarınca faaliyet gösterecek firmalara, faaliyet izni veya yetki belgesi verilmesi aşamasında, hem katılımcıların mali gücünün tespiti hem de piyasaya girişlerin kontrolü amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığına ücret alma yetkisi verilecek.

HAVA AYRIŞTIRMA TESİSLERİNİN KURULABİLME İZNİ

Fabrikalarda kullanılan oksijen, azot ve argon ihtiyacını karşılayacak hava ayrıştırma tesislerinin ormanlık alanlarda kurulabilmesine izin verme yetkisi Tarım ve Orman Bakanlığında olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

HAK KAYIPLARI ÖNLENECEK

2020 yılında meydana gelen depremlerde, binaları zarar gören vatandaşlar için devletin konut kredisi açma ve bina yaptırma yükümlülükleri ile ilgili yapılacak iş ve işlemlerde olası mağduriyetlerin giderilerek hak kayıplarının söz konusu olmaması, afetzedelere eşit ölçüde yardım eli uzatılabilmesi ve uygulama birliği sağlanması amacıyla düzenleme yapılacak.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda tabip ve eczacı olarak çalışanlara, döner sermayeden ek ödeme yapılacak.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

BİRLEŞİME ARA VERİLDİ

Teklifin 6. maddesinin kabul edilmesinin sonrasında TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, ara vererek birleşimi saat 14.00'de toplanmak üzere kapattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading