Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: TÜİK senin şamar oğlanın değil

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: TÜİK senin şamar oğlanın değil

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'TÜİK'ten randevu almadan gitmek istedi. Onlar da buna randevu vermedi. Gittiler TÜİK'in önünde bir genl başkanb orada gösteri yapıyor. İnsan utanır utanır. Bir insan davet edilmediği yere gidemez. Devletin bu kurumlar senin şamar oğlanın değil. Buralar ciddi kurumlardır. Senin gibi ciddiyetsiz değil.' dedi.

Politika

23.01.2024, 18:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gümndeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satırbaşları...

33 aylık aranın ardından tekrar Siirt'te olmaktan memnuniyet duyuyorum. Maşallah, Siirt, bu ne hal böyle, bu ne coşku böyle. Siirt'in gelişmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bugün de elimiz boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 2.5 milyar lirayı geçen 75 kalem eser ve hizmetin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Cari dengeyi fazlaya dönüştürecek, böylece kazandığımız parayı milletin refahı için kullanacağız diyoruz ya, hedefimize işte bu tür yatırımlarla kavuşacağız. Siirt'ten Hakkari'ye kadar bu tesisin geniş faaliyet alanında artık terörü, saldırıları değil, üretimi, istihdamı konuşacağız.

Özgür Özel'in derdine bakın: Alkollü mekan olmadığı için rahatsız! Haberi Görüntüle

102 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Okuduğum şiir yüzünden hapse atarak siyasi hayatıma son vermeye çalıştılar. Başlangıcı tekrar Siirt'te yaptık. Biz de başbakan olarak cumhurbaşkanı olarak her alanda Siirt'in gelişmesi büyümesi için ne gerekiyorsa yaptık. Siirt'e kazandırdığımız toplam yatırım bedeli 2,5 milyar lirayı geçen 75 kalem eser ve hizmetin resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Çinko Üretim Tesisi, 102 milyon dolarlık yatırım bedeli ile şehrimiz ve ülkemiz için önemli bir yatırım. 20 yıl öncesine gidelim. Ne havaalanı, ne havaalanından buraya böyle bir yol var mıydı? Üniversitemiz var mıydı? Şimdi maşallah yolumuz çift gidiş çift geliş gayet güzel. Yılda 50 bin ton üretimle başlayıp ilave yatırımlarla önce 120 bin sonra 250 bin ton kapasiteye çıkacak bu tesis şehrimize yapılan en büyük sanayi yatırımıdır.

Murat Kurum'dan canlı yayında dikkat çeken anket açıklaması! Rakamlar İmamoğlu'nu... Haberi Görüntüle

'HİZMETE AÇIYORUZ'

Bugünkü toplu açılış törenimizde ayrıca 575 milyon liralık, Şirvan Barajı ve Hidroelektrik Santrali'ni de hizmete açıyoruz. Zarova Köprüsü'nün açılışını da bugün buradan resmen yapıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına emin adımlarla yürüyoruz. Yılda 50 bin ton üretimle başlayıp ilave yatırımlarla 250 bin ton kapasiteye kadar çıkacak bu tesis şehrimize yapılan en büyük sanayi yatırımıdır. Bizim gündemimizde milletimize daha çok hizmet etmek için yaptıklarımız ve yapacaklarımız var. Geçtiğimiz 19 yılda Türkiye'de demokrasiyi geliştirmek için verdiğimiz mücadelenin en yakın şahidi sizlersiniz. Bu ülke insanların inançlarını yaşamasını engellemek için hoyratça üzerine gelindiği, halkının temel ihtiyaçları için yatırımlardan mahrum bırakıldığı günlerden geçti. 

CHP’nin anketçisi canlı yayında oran verdi: İmamoğlu geriledi Murat Kurum... Haberi Görüntüle

'BUNLARDA EDEP ADAP YOK'

Ana muhalefetin başında bir zat var, bu zat Merkez Bankası'ndan randevu istiyor, Merkez Bankası ona göre bağımsız değil ya, Merkez Bankası randevu veriyor. Gidiyorlar, Merkez Bankası'ndan brifing aldıktan sonra Merkez Bankası'nın aleyhinde konuşuyor. Hani bağımsız değildi? Bunlarda edep adap yok. 

CHP'liler isyan bayrağını çekti! Yüzde 16'sı sandığa gitmeyecek Haberi Görüntüle

'TÜİK SENİN ŞAMAR OĞLANIN DEĞİL'

TÜİK'ten randevu almadan gitmek istedi. Onlar da buna randevu vermedi. Gittiler TÜİK'in önünde bir genl başkanb orada gösteri yapıyor. İnsan utanır utanır. Bir insan davet edilmediği yere gidemez. Devletin bu kurumlar senin şamar oğlanın değil. Buralar ciddi kurumlardır. Senin gibi ciddiyetsiz değil. Randevuzu gittin kapıda gösteri yaptın. Bak bay Kemal, bundan sonra devletin kurumlarına randevuz gitmeyeceksin. Bunu bil. Terör örgürtleriyle omuz omuza gidebilrisn onlara randevusuz da gidebilirsin ama devletin kurumlarına rastgele gidemezsin. Ve gidemeyeceksin. Devletten gereken açıklamalar yapılıyor zaten. Geçmişleri faşizan baskılarla dolu bir kesim var. Bunların ülkede bu da bizim hizmetimiz diye gösterecekleri tek dikili ağaçları, eserleri yoktur. TÜİK, dünyada ilk 20 içerisinde yer alan bir kuruluştur. Yeni ekonomi politikamızın ne derece doğru olduğu ortada. 

Özgür Özel'den Sarıyer’den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e ‘adaylıktan çekil’... Haberi Görüntüle

'BU KADAR KİŞİYİ TOPARLAYAMADIN RAKAMLAR ELİMİZDE'

Allah'ın izniyle 2023'e hazır mıyız? Bu zihniyet yine arsızca ortada dolaşarak siyaset adı altında milleti ve devleti tahkir edecek işler yapıyor. CHP başındaki zat da anayasa ve yasalar dışında hareket ederek, devlet memurlarına saldırmaya başladı. Öğretmenlere saldırdı. Kendi partisindeki hiziplere dişi geçmiyor ama memurlara çemkirmeyi iyi biliyor. Siyaset TÜİK, Merkez Bankası gibi kurumları basmak, ağzından köpükler saçarak memurlara hakaret etmek değildir. Bugün Mersin'deydi, Mersin'de bu kadar kalabalık toparlayamadı. Bize daha büyük alan verilseydi orayı doldururduk diyor. Topladığın kalabalık ortada, resmi rakamlar elimizde. Bırak kamu kurumlarını basıp memurları tehdit etmeyi de siyaset meydanında çık karşımıza. 2023'te Allah'ın izniyle zafer bizim mi? Öyleyse durmak yok, yola devam. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'yi yedek tekerlek yaptılar Haberi Görüntüle

'KÜÇÜK ŞOVLARLA SİYASİ ÇIKAR PEŞİNDE'

CHP'nin başındaki zat bize gücü yetmeyince devletin memurlarına saldırmaya başladı. Tek bir seçimi bile kazanamayarak bunu ortaya koydu. Kaydettiği her seçimin ardından gereğini yapacağım dediği halde pişkince orada oturmaya devam etti. Siyasette bu zat aslında bizim sıkletimiz değil. Tek bir seçim bile kazanamadı. Hala pişkince orada oturmaya devam etmiştir. Kendisini asıl mücadele alanına çağırıyorum. Gitsin kendi çöplüğünde eşelensin. Bu ülkenin tertemiz insanlarına, çalışanlarına, üretenlerine bulaşmasın. Bu zat küçük şovlarla siyasi çıkar peşinde koşuyor. Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki meselesi bizi ilgilendirmez ama milletimizin değerlerine saldırır, ülkemizin çıkarlarına zarar verirse karşısında bizi bulur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortada bir matruşka ittifakı var Haberi Görüntüle

BÜYÜME MESAJI

TÜİK'e karşı çıkıyorsun, öbür taraftan OECD'ye de mi karşı çıkıyorsun. En büyük büyüme özelliğine sahip ülke Türkiye diyor. Bizi 10 olarak gösteriyor. Bu yıl dünyada en yüksek büyüme oranını biz yakaladık. Yıllarca ekonomide iliğimizi sömüren yüksek faizi IMF düzenini bize dayatanlar rahatsız oldu. Bu CHP IMF'cidir. Sözcüsü IMF yetkilileriyle otellerin kulislerinde kulis atanlardandır. Biz artık kendimize yetiyoruz. Merkez Bankasının rezervi 27,5 milyar dolardı, şimdi 126 milyar dolara çıktı. Nereden nereye. Bu yıl da gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında dünyada en yüksek büyüme oranını biz yakaladık.

SAMSUN BAFRA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Bafra Belediye... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Asgari ücreti, kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Üretenin ve istihdam sağlayanın daima yanında olacağız. Döviz kurlarındaki artışlarda da yabancıların eli yanında bu aç gözlülüğün etkilerini görüyoruz. Düşük faizle yanında olacağız. Çok da uzun olmayan bir sürede inşallah tüm bu fiyat hareketlerini, kur dalgalanmalarını makul ve istikrarlı bir çizgiye oturtacağız.

DURAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Durağan Belediye... Haberi Görüntüle

'STOK YAPANLAR BEDEL ÖDEYECEK'

Yüksek fiyat artışlarının büyük bir kısmı enerji fiyatlarındaki yükselişten kaynaklanıyor. Yüksek fiyatların bir kısmının yakında dengeye oturması bekleniyor. Fahiş fiyat artışlarının bir diğer sebebi aç gözlü fırsatçılardır. Stokçulara sesleniyorum, depolarda bütün bu malları stoklarında saklayanları yakaladığımızda gereken bedeli ödeyecekler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading