Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye kritik ziyaret! Hediyesi şaşırttı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye kritik ziyaret! Hediyesi şaşırttı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile konutunda bir araya geldi. Liderlerin görüşmesi 1 saat sürdü.

Politika

23.01.2024, 18:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sabah AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın başkanlığındaki 48 milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıda milletvekillerinin bölgelerindeki sorunları ve önerilerini dinleyen Erdoğan, 2023 seçimlerine ilişkin milletvekillerinden beklentilerini de anlattı. Vekillerin, illerine ilişkin raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. Toplantıda 2023 seçimleri öncesi yol haritası çizildi.

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

KRİTİK ZİRVE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kahvaltının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Saat 14.05'te başlayan görüşme, Devlet Bahçeli'nin konutunda yapıldı. Kritik zirve yaklaşık bir saat sürdü.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

KONUTUNUN ÖNÜNDE KARŞILADI

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beytepe'deki konutunun kapısında karşıladı. Görüşme sonrası bir açıklama yapılma yapılmadı. İki liderin görüşmesinde siyaset ve ekonomideki son gelişmeler ele alındı.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE HEDİYE

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Ocak 1948'de doğan MHP lideri Bahçeli'nin doğum gününü kutlayarak, üzerinde resminin bulunduğu öğrenci kütük defterini hediye etti. Görüşmenin ardından Erdoğan ve Bahçeli, birlikte evden çıktı. Bahçeli, Erdoğan'a makam aracına kadar eşlik etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading