Yandex Metrica

Serok geldi panik yok: Davutoğlu'nun Patnos ve Erciş'teki dev mitingleri!

Serok geldi panik yok: Davutoğlu'nun Patnos ve Erciş'teki dev mitingleri!

"Bana 'serok' denmesinden gurur duyarım" diyen Ahmet Davutoğlu, Patnos ve Erciş'te toplanan birkaç yüz vatandaşı görünce büyük heyecana kapıldı.

Politika

23.01.2024, 18:07

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ağrı ve Van ziyaretlerinde vatandaşla buluştu. Dün akşam Ağrı il merkezine gelen Davutoğlu, buradaki kapalı bir salonda toplantı düzenledi. Katılımın oldukça düşük olduğu toplantıda partililere seslenen Davutoğlu, kendisine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Serok Ahmet' dediğini hatırlatarak, bu tabirin şimdiye dek aldığı en güzel hediye olduğunu dile getirdi. 

"Bana 'Serok Ahmet' diyor. Bana verilecek en güzel hediye bu. Evet ben bu kentte de Serok Ahmet'im ve bundan dolayı da gurur duymaktayım" diyen Davutoğlu, il merkezindeki temaslarını tamamladıktan sonra Patnos ilçesine geçti. Davutoğlu, programına Ortadamla köyünü sıkıştırdı; akşam saatlerinde geldiği köyde yaklaşık 50 kişilik bir kalabalığa hitap etti. Ardından sabah saatlerinde Patnos ilçe merkezinde vatandaşlarla buluşan Davutoğlu, caddede kendisini dinlemeye 150-200 kişilik grubu görünce heyecanlandı. 

Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan 'Serok Ahmet', 200 kişiyle iktidara yürümenin heyecanıyla "Paniklemeyin! Sadece Patnoslular ile sohbet ediyoruz" şeklinde mesaj paylaştı. Fakat Davutoğlu beklenen patlamayı Erciş'te yapacaktı. Patnos'un ardından Van'ın Erciş ilçesine geçen Davutoğlu, meydanda bu kez 250 kişinin olduğunu görünce coşkulu bir konuşmaya imza attı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading