Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sarıgül'ü ofsayt kesmedi: Muhtarlar belediye başkanı gibi maaş alacak

Sarıgül'ü ofsayt kesmedi: Muhtarlar belediye başkanı gibi maaş alacak

İlginç projeleriyle gündeme gelen TDP lideri Mustafa Sarıgül, ofsayt kuralını kaldıracağı sözünden sonra şimdi de muhtarlara çılgın bir vaatte bulundu.

Politika

23.01.2024, 18:06

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ilginç vaatleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 'iktidara gelmesi halinde futboldaki ofsayt kuralını kaldıracağını' açıklayan ve bu ifadeleriyle dalga konusu olan Sarıgül, bu kez çılgın projelerine muhtarları dahil etti. 

Balıkesir'de muhtarlarla buluşan Sarıgül, seçimi kazanmaları halinde muhtarların belediye başkanı gibi maaş alacağını, onları belediye meclis üyesi yapacaklarını ileri sürdü. 

"Muhtarlar belediye meclisi üyesi olacak. Ödenek değil, belediye başkanları gibi maaş alacak" diyen Sarıgül, muhtarların demokrasilerde ilk ve en önemli basamak olduğunu vurguladı. 

Uzun yıllar belediye başkanlığı yaptığı Şişli'yi muhtarlarla birlikte yönettiğini kaydeden Sarıgül, "Şimdi ülkeyi yönetmeye adayım. Türkiye Değişim Partisi iktidarında; muhtarlık bir kamu kurumu olacak ve her muhtarın bir binası olacak. Yardımcı büro personeli olacak. Muhtarlığın ayrı bir bütçesi olacak. Sosyal yardımlar muhtar eliyle yapılacak. Muhtarlar belediye meclisi üyesi olacak. Ödenek değil, belediye başkanları gibi maaş alacak" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading