Yandex Metrica
SON DAKİKA

Saraçhane 2.0 yükleniyor: Akşener o fotoğrafı her yere astırdı

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 14 Aralık darbe girişimine imza atan Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu bu hamleden vazgeçmeyeceklerinin sinyalini verdi.

Politika

23.01.2024, 20:18

ABD ve Avrupa'dan gelen işaretler etkisini gösterdi; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener cumhurbaşkanı adaylığı için Ekrem İmamoğlu'nda ısrar ediyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'ya gittiği gün mahkeme kararını fırsata çevirip Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde İmamoğlu ile birlikte miting yapan Akşener, yüzünde Rabbi Yesir gördüğü adayının fotoğrafını şimdi panolara astırdı. 

'Devlete Millet Yakışır' üst başlığıyla yeni bir tanıtım atağı başlatan İYİ Parti, 'Devlete Adalet Yakışır', 'Devlete Ciddiyet Yakışır', 'Devlete Samimiyet Yakışır', 'Devlete Merhamet Yakışır', 'Devlete Cesaret Yakışır', 'Devlete Millet Yakışır', 'Millete Başbakan Yakışır' gibi sloganlarla panolara yeni afişler astırdı.

Bunlar arasında 'Devlete Adalet Yakışır' başlıklı pankartta Meral Akşener'i Ekrem İmamoğlu ile gösteren fotoğrafın kullanılması dikkat çekti. Akşener'in İmamoğlu ile birlikte Saraçhane'de yaptığı mitingi gösteren fotoğraf, hâlâ bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramamış Altılı Masa'da yeni Akşener hamlelerinin gelmekte olduğunun ispatı olarak algılandı. 

Panolardaki fotoğrafın üstüne Akşener, İmamoğlu ile bir de reklam filmi hazırlattı. Saraçhane buluşmasından görüntülerin kullanıldığı filmin çok yakında yayınlanacağı belirtiliyor. 

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olmak için yüzde 0,5 düzeyindeki Ahmet Davutoğlu'nu bile 'eşit güç' görmeyi kabul eden ve cumhurbaşkanı iradesine tüm liderlerin imza ile ortak olmasına rıza gösteren Kılıçdaroğlu belli ki Meral Akşener'i İmamoğlu'ndan vazgeçiremedi. 

14 Şubat'taki Saraçhane merkezli darbe girişiminde ikinci bölümün Kılıçdaroğlu'nun ikinci Almanya turu sırasında sahneye konulması bekleniyor. Kılıçdaroğlu, 26 Ocak'ta İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılacak 11. Altılı Masa toplantısının ardından Almanya'ya hareket edecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading