Yandex Metrica

Rum tarafı Erdoğan'ın KKTC ziyaretinden rahatsız oldu

Rum tarafı Erdoğan'ın KKTC ziyaretinden rahatsız oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz’da KKTC'ye önemli bir ziyarette bulunacak. Bu ziyaret, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin ana gündem maddelerinden biri durumunda.

Politika

23.01.2024, 17:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Temmuz'daki KKTC ziyareti adayı ve Yunanistan'ı hareketlendirdi. Güney Kıbrıs Rum Kesimi, ziyareti engellemek için çözüm arayışına girdi.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

MARAŞ İÇİN KRİTİK GÜNLER

"Erdoğan Kimseyi Dinlemiyor. Lefkoşa’nın Yeni Emrivakileri Engellemek İçin Son Gayretleri. Maraş İçin Kritik Günler" başlığıyla haber yayımlayan Fileleftheros gazetesi, Rum yönetiminin bu çerçevedeki diplomatik arayışlarını BM Güvenlik Konseyi daimi üyeleri ve AB üzerinde yoğunlaştırdığını yazdı.

Söz konusu haberde öte yandan, Erdoğan’ın ziyareti sırasında Maraş ile ilgili gelişmeler yaşanmasının beklendiği ancak bunların ne olacağının kestirilemediği ifade edildi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMATLA KONUŞMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Komisyonu Başkanı'nın kendisine "Duydum ki Kıbrıs'a gidecekmişsiniz, orada sert mesajlar vermeseniz" demesi üzerine, kendisine "Bunlar kimin kim olduğunu hala öğrenememişler. Sen Erdoğan'ın ne zamandan beri talimatla konuşma yaptığını gördün. Gideceğim konuşacağım" cevabını verdiğini aktarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading