Yandex Metrica

Özhaseki: Sol belediyeler yerli ve milli değiller

Özhaseki: Sol belediyeler yerli ve milli değiller

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'Sol belediyeler asla yerli ve milli değiller, onların derdi sapkın ideolojilere hizmet etmektir.' ifadesini kullandı.

Politika

23.01.2024, 17:46

Düzenlediği ziyaretler kapsamında Osmaniye'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin İl Başkanlığını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Özhaseki, 1946 yılının Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Özhaseki, açıklamasında şunları söyledi:

Yerel yönetimlerde de 1994 adeta bir milattır. 94 öncesine baktığımız zaman genellikle sol belediyelerde şunu gördük. Militan bir kadro asla yerli ve milli değiller, hizmeti asla düşünmezler. Onların derdi sapkın ideolojilere hizmet etmektir.
Su akmazmış umurlarında değil. Çöp dağları birikir patlar insanlar ölür umurlarında bile olmaz. Buna kendi şehrim Kayseri'de de, Ankara'da da, İstanbul'da da şahitlik etmiş bir arkadaşınızım. Benim belediye başkanlığı yaptığım yerde büyükşehiri biz soldan teslim aldık.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

'HİZMETİ ASLA DÜŞÜNMEZLER'

Manzara aynen şuydu. Şehrin ortasından bir yol gidiyor. Bir taraf sol mafyada bir taraf sağ mafyada. Şehrin yüzde 65-70'ine yakın yerde alt yapı yok. Gecekondu tamamıyla. 6-7 tane park var işgalli mafya işgalinde. Belediye ihalelerine sadece mafya giriyor.
İhaleleri onlar alıyor sağa sola onlar dağıtıyorlar. Belediye borçlu sanayiden gidip iki tane lastik alacak hatırları yok. İki lastik alamazlar büyükşehir belediyesi olarak. Böyle bir ortam. Militan bir kadro, çoğu da örgüt üyesi çıktı zaten. Onlarda hizmeti asla düşünmezlerdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading