Yandex Metrica

Oyları bölmeyin diyenler eyalete razı mı? Nihat Genç'ten muhaliflere kritik soru

Altılı Masa'ya sert eleştirileriyle tanınan Atatürkçü yazar Nihat Genç, "Erdoğan yeter ki gitsin, gerisi önemli değil" anlayışındaki muhaliflere çarpıcı sorular sordu.

Politika

02.03.2024, 02:29

Ülke güvenliğini ilgilendiren politikalar konusunda Altılı Masa'ya tepki gösterenler muhalif kesimler tarafından 'oyları bölmekle' suçlanıyor. Bu kesimlere göre, oyların bölünmesi 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'na dolaylı olarak hizmet eden bir etkene dönüşüyor. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tepki gösterdiği anlayış biçimi, CHP yönetimine şimdiye dek ağır eleştirileriyle tanınan Atatürkçü yazar Nihat Genç'in de tepkisini çekti. 

"CHP'yi eleştiriyorsanız Tayyip'e razısınız diyorlar... Cumhuriyeti inkar, milli Kurtuluş Savaşı'nı inkar eden, bütün vatan hainlerini CHP'ye dolduranlara 'evet' mi diyeceğim?" ifadelerini kullanan Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yenebilme sevdasıyla her şeyi mübah gören anlayışa Veryansın TV'deki konuşmasında şöyle seslendi:

"Ne yani, Erdoğan'ı gönderme sevdasına eyalete razı olacağım öyle mi? Tayyip'i göndermek mi istiyorsunuz, o zaman açılıma ve eyalete razı olun. İkinci bir orduya, PKK'nın ikinci bir bayrak açmasına müsaade edin. Yok ya! Tayyip'i göndermenin bedeli olarak bana FETÖ'nün affedilmesini ve PKK'nın devlet kurmasını vaat ediyorlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading