Yandex Metrica

Operasyonu tamamladı, elini yıkadı, PKK ile kurduğu sofraya çağırdı: Bir Kılıçdaroğlu klasiği!

Muharrem İnce'yi haftalardır FETÖ ve PKK'lılarla birlikte trol ordusuna linç ettiren Kemal Kılıçdaroğlu, İnce adaylıktan çekilince hiçbir şey olmamış gibi davranıp "Gel bakalım Muharrem, lütfen..." dedi.

Politika

23.01.2024, 20:52

Fetullahçı Terör Örgütü, Deniz Baykal'a yönelik kaset kumpasına benzer bir tertibi bu kez tamamıyla montaj mahsûlü içeriklerle Muharrem İnce'ye uyguladı. Cumhurbaşkanlığı yarışısında Kemal Kılıçdaroğlu'na gidecek oyları böldüğü iddialarıyla İnce'nin adaylıktan çekilmesini isteyip ona haftalardır baskı uygulayan kesimler seçime 3 gün kala bu amaçlarına ulaştı. 

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce'nin porno görüntülerinin olduğunu, zimmetine para geçirdiğini, hatta muhalif kanadı bölmesi karşılığında iktidardan para aldığını iddia eden FETÖ merkezli linç çetesine hem PKK yandaşları hem de CHP'ye bağlı 40 milyon bot hesaptan oluşan trol ağı destek verdi. 

İftira kampanyasının etkisi o derece ağır oldu ki Muharrem İnce, "Son 45 günde yaşadığımı 45 yılda yaşamadım" demek zorunda kaldı. 

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU HEMEN KILIK DEĞİŞTİRDİ

İnce'nin sosyal medyada itibar suikastına uğramasını ilgiyle izleyen Kılıçdaroğlu ekibi, Memleket Partisi Lideri'nin "Çekiliyorum" açıklamasıyla birlikte ellerindeki çamuru temizleyip birdenbire kılık değiştirdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce hakkındaki linç kampanyasından sanki hiç haberdar değilmiş gibi davranarak İnce'yi 'birlik olmaya' çağırdı. 

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında Kılıçdaroğlu, PKK ve FETÖ'yü de dahil ettiği 'Türkiye Sofrası' metaforuyla İnce'ye şu çağrıda bulundu:

"Benim çağrım hâlâ geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin..."

Böylelikle Kılıçdaroğlu, 2018 yılında İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığını kerhen açıklamak zorunda kalırken kullandığı "Gel bakalım Muharrem" ifadesini daha yumuşak biçimde tekrarlamış oldu. 

Muharrem İnce ise 'Atatürkçülerin Meclis çatısı altında bulunması için' Memleket Partisi'ne her evden bir oy istedi. 

O esnada CHP'ye bağlı trol makinesi ise Kılıçdaroğlu'nun tavrına benzer şekilde sosyal medyada yeni bir kampanyayı dolaşıma sokarak 'İnce-Kılıçdaroğlu' fotoğraflarını servise koydu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading