Yandex Metrica

O partinin tepe kadrosu FETÖ'cüdür! Atatürkçü yazar Nihat Genç yine bombaladı

O partinin tepe kadrosu FETÖ'cüdür! Atatürkçü yazar Nihat Genç yine bombaladı

Atatürkçü yazar Nihat Genç'in Altılı İttifak'a yönelik sert eleştirileri devam ediyor. CHP ve İYİ Parti'nin Süleymancı grubuyla işbirliği içinde olduğunu söyleyen Genç, İYİ Parti tepe kadrosunun da FETÖ üyelerinden oluştuğunu savundu.

Politika

23.01.2024, 19:21

Atatürkçü yazar Nihat Genç, Altılı İttifak bileşeni partilere bu kez 'tarikatlar' meselesinden yüklendi. CHP yönetiminin 'Süleymancılar' olarak bilinen gruba teslim olduğunu ifade eden Genç, Meral Akşener yönetimindeki İYİ Parti'yi ise şöyle tanımladı: "Ana kadrosu Süleymancıdır, tepe kadrosu FETÖ'cüdür!"

Bu partilerin 'ikinci FETÖ' olarak bilinen Süleymancılarla çıkar ilişkisi içinde bulunduğunu dile getiren Genç, yoksul ailelerin üniversitedeki çocuklarını okutabilmek için genellikle bu örgütlerin tuzağına düştüğüne dikkat çekti. Genç şunları söyledi: 

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

İNSANLAR ÇOCUĞUNU FETÖ'YE PKK'YA NİYE VERDİ?

"Ben bu gelirle bu çocuğu okutamam diyen bir aile, çocuğunu ya FETÖ'ye ya Süleymancı'ya teslim ediyor. Böyle bir ruh hali hazırlıyorlar; 'çaresiz insan' ruh hali. Bu kadar insan çocuğunu neden PKK'ya verdi? Niye FETÖ'ye verdi? Yoksulluk onların iradelerini aldı ellerinden. CHP'nin bunları kökten eleştiren tek bir cümlesi var mı?"

"Güya muhalifler! Tarikatlara lafınız yok, uluslararası şirketlere lafınız yok, halkınızın elinden servetler alınıyor bunlara lafınız yok, sıcak para İngiltere'den gelecekmiş! Türkiye'yi soyan FETÖ ellerine metin tutuşturmuş... Ve bunlar muhalefet olacak, değil! Hepsi yalan..."


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading