Yandex Metrica

DOLAR

32.34

%0.22 expand_less

EURO

35.12

%-0.1 expand_more

ALTIN

2308.60

%1.42 expand_less

BIST

9079.97

%3.1 expand_less

BTC ($)

70696.12

%2.65 expand_less

Numan Kurtulmuş: Türkiye ayakları yere basabilen sağlam bir ülke

Numan Kurtulmuş: Türkiye ayakları yere basabilen sağlam bir ülke

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu'da Ünye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Burada konuşma yapan Kurtulmuş, "Devlet millete hizmet edilecek bir yerdir. Devlet birilerinin yaptığı gibi, FETÖ'cülerin yaptığı gibi ele geçirilecek bir yer değil, milletin hizmetinde olunacak bir yerdir. Bir hizmet makamıdır. Bizim Türkiye'de attığımız en önemli adım budur" ifadelerini kullandı.

Politika

23.01.2024, 18:04

Ünye Belediyesi'nin 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlendiği toplu temel atma ve açılış törenine katılarak hayır dileklerini ileten AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuşmasında devletin milletin hizmetinde olunacak bir yer olduğunu belirterek, "Devlet birilerinin yaptığı gibi, FETÖ'cülerin yaptığı gibi ele geçirilecek bir yer değil, milletin hizmetinde olunacak bir yerdir. Bir hizmet makamıdır. Bizim Türkiye'de attığımız en önemli adım budur." dedi.

Numan Kurtulmuş'un konuşmasından önce çıkan satır başları şu şekilde:

Yapılan her bir iş bir taraftan milletimizin günlük hayata ilişkin hayatını kolaylaştıran işlerdir, bir taraftan şehirlerimize vizyon katan işlerdir ama diğer taraftan da baktığımız zaman ülkemizin topyekun gelişmesini sağlayan bunlar önemli işlerdir.

Türkiye yeniden güçlü büyük Türkiye olmak mecburiyetindedir. Yaşadığımız bu bölgede, bu coğrafyada Türkiye'nin gününü gün ederek vakit geçirmesi, büyük hedefleri olmadan ayakta durabilmesi mümkün değildir.

Dünyanın yeniden yapılandığı, ticaret yollarının yeni baştan gözden geçirildiği, dünyada yeni güçlü ülkelerin büyük siyasal ve politik aktörler olarak ortaya çıktığı bir dönemden geçiyor.

KURTALAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Kurtalan Belediye... Haberi Görüntüle

BU COĞRAFYADA TÜRKİYE GÜÇLÜ OLARAK AYAKTA DURMAK MECBURİYETİNDEDİR

Çin bir tarafta, Rusya bir tarafta, Avrupa Birliği Amerika'yla ilişkisini yeniden düzenleyerek bir şekilde. Amerika Afganistan'dan çekiliyor, orada başka bir denklem kuruluyor. Bütün bu coğrafyada Türkiye güçlü olarak ayakta durmak mecburiyetindedir. Yoksa hesabı olanların bu coğrafyada Türkiye'ye bir gün dahi iyi rüyalar gördüğü, iyi hesaplar içerisinde bakıp bakmadığını gayet iyi biliyoruz. Nereden biliyoruz? Yıllardır bu ülkeye terör örgütlerini bela ettiklerinden biliyoruz. Yıllarca bu memlekette sağ sol kavgasını körükleyerek milletimizi birbirine düşürdüğünden biliyoruz. Türkiye'nin sanayileşmesini önleyerek Türkiye'yi ele güne muhtaç hale getirdikleri için biliyoruz. Türkiye 3-5 kuruş için onun bunun kapısında dilencilik yapsın diye Türkiye'ye ayar verdikleri günlerden biliyoruz. Çok şükür bunlar geride kaldı.

İşte CHP belediyeciliği! SGK'ya en borçlu belediye Ankara: Borcu son... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YAŞADIĞI BU ZOR COĞRAFYADA AYAKLARI YERE BASABİLEN SAĞLAM BİR ÜLKE

Konuşmasında şimdi Türkiye'nin kendi göbeğini kendisi kesebilen, içinde yaşadığı zor coğrafyada ayakları yere sağlam basabilen bir ülke olma durumunda olduğunu belirten Kurtulmuş, büyük mesafe aldıklarını, Allah'ın izniyle daha da ileriye gideceklerini ifade etti.

Temel hedeflerinin Türkiye'yi daha güçlü hale getirmek olduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Bu milletin kimseye muhtaç olmadan ayaklarını sağlam bir şekilde yere basmasını temin etmektir. Bunun yolu da içeride devlet millet kaynaşmasından geçiyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dönüşüm talimatı: Erzurum depreme dayanıklı şehir olacak Haberi Görüntüle

DEVLET MİLLETE HİZMET EDİLECEK BİR YERDİR

Kurtulmuş, AK Parti hükümetleri döneminde en değerli ve en önemli hizmetin, devletle milletin kaynaşması olduğunun vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Devlet millete hizmet edilecek bir yerdir. Devlet birilerinin yaptığı gibi, FETÖ'cülerin yaptığı gibi ele geçirilecek bir yer değil, milletin hizmetinde olunacak bir yerdir. Bir hizmet makamıdır. Bizim Türkiye'de attığımız en önemli adım budur. Onun için devlet, milletinde ne varsa onu kabul edecek, onunla birlikte milletin bütün fertlerinin önünü açacaktır. Her alanda eşitliği, her alanda devletin hizmetlerine ulaşmakta eşitliği sağlamakla yükümlüdür. Bu bizim yaptığımız en önemli sessiz devrimlerden birisidir."

Törene, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve diğer ilgililer de katıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading