Yandex Metrica

Nihat Genç'ten kan donduran sözler: Biri NATO'cu, biri casus, biri katil, öbürü kediciklerle...

Nihat Genç'ten kan donduran sözler: Biri NATO'cu, biri casus, biri katil, öbürü kediciklerle...

Yabancı büyükelçilikler tarafından hazırlandığı iddia edilen Altılı İttifak mutabakat metnine Atatürkçü yazarların veryansını sürüyor. Nihat Genç son demecinde Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu ve Uysal'a çarpıcı ifadelerle ateş püskürdü.

Politika

31.01.2024, 11:51

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı düşündüğünü açıklayarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Atatürkçü yazar Nihat Genç, Veryansın TV'deki son demecinde Altını İttifak'a verdi veriştirdi. 

28 Şubat'ta açıklanan 48 sayfalık Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni'nin yabancı büyükelçiliklerde hazırlandığını söyleyen Genç, Altılı İttifak'ın bu konuda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya halen cevap veremediğine dikkat çekti. 

İYİ Parti'nin NATO ve FETÖ tarafından kurulduğunu belirterek şehit ağabeyine küfreden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ı 'siyasi balgam' şeklinde niteleyen Nihat Genç, ekonomik krizle boğuşan milletin ise tüm zorluklara rağmen önceliğinin 'milli güvenlik' olduğuna işaret etti. Muhalefetin FETÖ ve PKK ile ilişkisinden ötürü bu yüzden güven veremediğini dile getiren Genç, şu tespitlerde bulundu:

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

BİRİ NATO'CU BİRİ CASUS ÖBÜRÜ KEDİCİKLERLE

"Büyükelçilerin yazdığı mutabakat metni cumhuriyeti ilga ediyor, cumhuriyet yok; laiklik yok, Türk yok, Türk milleti yok; giriş maddelerinde milli egemenlik vurgusu yok. 1921 Anayasası'nı örnek alarak etnik siyasal şekille ülkeyi bölecekler. Zaten NATO'nun kurduğu bir parti var orada. 'Bizi NATO kurmadı' cümlesini Meral Akşener edemez. Hepsini geçtim, Gültekin Uysal denen çocuk; gitmiş bu, parti binasının borcunu ödeyememiş, gitmiş Adnan Hoca'nın kediciklerine, 'bana para bulun' diye... Onlardan 900 bin lira almış. Herifi Oktar'la görüştürmek için kedicikler aracı falan oluyor. Gitmiş görüşmüş de... Bu ilişkiler içindeki bir adam var orada."

"Bir adam da Babacan'ın da yardımcısı (Metin Gürcan) ajan çıkmış. İspanyol elçisinden para alırken yakalanmış. Bir de eski asker... Eski bir Türk askeri... Askeri bilgileri verirken yakalanıyor kameralara. Genel başkan yardımcısı bir de. Altılı masa dediğin bu adamlar işte. NATO'nun partisi, casusluktan yakalanmış adam, kediciklerden para alan adam... Bunlar karar verecekmiş cumhurbaşkanı kimin olacağına!"

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU KİM YAHU: SÜLEYMANCI MEKTEBİNDE YETİŞMİŞ 

"Atatürkçülüğü kılıf olarak kullanıyorlar. Geride her dolabı çeviriyorlar. Chatham House'dan, Biden'dan gelecek onların adayı. Kendi adaylarını kendileri gösteremiyorlar. Yabancı elçiler gösteriyor. Ekmeleddin geldi, Abdullah Gül isimleri geçti. İmamoğlu gündeme geldi. İmamoğlu kimdir yahu! Süleymancı mektebinde yetişmiş adam, Süleymancı yahu!"

"Ekonominin patlamış olmasına rağmen bunlar zırnık oy alamıyor. Yüzde 22... Bir adım geçmiyor, öbür yanda Babacan, yüzde 0,5 olamıyor. Bunlar enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle iktidarın değişeceğini düşünüyorlar. Ama bir direnç var. Direnç nerededir? Direnç güvenliktedir. Milli güvenlik endişesi ekonomiden de enflasyondan da büyüktür. Bu savaşta da böyledir. Düşman askeri gelir seni yemeğe boğar ama sen almazsın o yemeği. Kılıçdaroğlu Türkiye'ye ihanet etmiş ne kadar adam varsa özür diliyor onlardan. Güvenlik en büyük sorun..."

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

TAHA AKYOL FETÖ'CÜLERİ KORUYUP KOLLARKEN...

"Gidiyorsun HDP ile PKK ile ortak bildiri yazıyorsun, yabancı elçilerle... Sanıyorlar ki iktidar olduklarında ABD Babacan'a Kılıçdaroğlu'na para verecek! Ukrayna'ya bile vermiyorlar. Sana para vermezler, silah verirler; PKK'ya verdikleri gibi. İşte Taha Akyol... 'Dış güçler paranoyası' diyerek bizleri de dış güçler şizofrenleri olmakla suçluyor. Lan kendi arkadaşın Enver Altaylı... CIA'nın adamı lan, Ruzi Nazar'ın adamı... 50 yıllık arkadaşın... Dış güç değil mi? TV'deyken bakıp besleyip büyüttüğün FETÖ'cü savcılar CIA'nın adamı değil mi? Meral Akşener NATO'nun adamı değil mi? Masa kurmuşlar; biri Nurcu, biri Suriye'de milyon tane adam öldürmüş, öbürünün içine FETÖ kaçmış PKK girmiş, angaje olmuş hepsine Cumhuriyet Halk Partisi... Halk bunu görüyor."

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

SÜRGÜNDEKİ MECLİS DİYARBAKIR'A İNER, YARGIYA FETÖ'CÜLER YERLEŞİR 

"Ali Babacan bir yıldır ekranlara çıkıyor, yüzde 0,5'ten 1 olamıyor bir türlü. Kılıçdaroğlu yüzde 22'yi aşamıyor. Daha yüksek rakamlar anketçi torpili. Mahalle bakkalını bu kadar ekrana çıkarsan yüzde 3 oy alır. Cem Uzan'ın yüzde 7-8 oyu vardı. Bunlar kurulu bir makinedir. Neoliberal, batı, Avrupa, küresel, Medyascope gibi T24 gibi yerleri destekleyen, Amerika'daki tüm think-tanklar, vakıflar hepsi kurulu bir makinedir. Türkiye'yi pes ettirmek istiyorlar. Ne istiyorlar? FETÖ ajan örgütü konusunda pes ettirmek... Allah göstermesin, bu kafadaki bir Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidarına bakalım: Daha 3. gün, Avrupa'da bulunan sürgündeki sözde 'HDP meclisi' uçağa atlayıp Diyarbakır'a iner, bir günde meclisi kurarlar. Bitti bu kadar! İstediğin kadar inkar et, bir yandan çalışıyorlar. İlk günde bu olur... İkinci gün: Yargıya bütün FETÖ'cüleri yerleştirecekler. Ne olacak peki? Bunca mücadele, bunca kavga tekrar sıfıra inecek..."

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

LÜTFÜ TÜRKKAN... SİYASETİN PİSLİĞİ, BALGAMI!

"İYİ Parti yeni kurulduğunda bana da gidip geldiler bir iki ay. 'Bu sizin programı NATO yazdı' dedim. Cevap veremediler. Baktık ki bu iş NATO ve FETÖ işi. Daha sonra zaten çözülmeye başladı. Fakat bunlar ortaya çıkarken vatansever isimleri kullanmaya çalıştılar. Ali Yörük'ler Ali Türkşen'ler falan. Sonra bunları tek tek atmaya başladılar. Lan Lütfü Türkkan gibi bir adam kimdir ya! Siyasetin balgamı, pisliği... Yolda görsen yolunu değiştirirsin. Adam, Ali Türkşen'in üstüne koydu Kocaeli listesinde. Şimdi Ağıralioğlu diye bir çocuk var. Refüze ediliyorsun, insan bir omurga, kişilik emaresi gösterir. O kadar kukla olmuşlar ki, artık milli bir kimlik falan gösteremiyorlar." 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading