Yandex Metrica

Mustafa Sarıgül'den 'yok artık' dedirten vaat: Ofsaytı kaldıracağız

Mustafa Sarıgül'den 'yok artık' dedirten vaat: Ofsaytı kaldıracağız

Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, iktidara geldiklerinde futbolda ofsayt kuralını kaldıracaklarını söyledi.

Politika

23.01.2024, 17:58

Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu kez siyasetin dışına çıktı ve futbolseverleri şaşkına uğratacak sözler sarf etti.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

''OFSAYTI KALDIRACAĞIZ''

İktidara geldikleri takdirde ofsayt kuralını kaldıracaklarını belirten Mustafa Sarıgül, dün katıldığı televizyon programında şu ifadeleri kullandı; ''Ofsaytı kaldıracağız, kaldırmamız lazım. Tartışalım bu konuyu. Ofsayt maçı şey yapıyor"

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

''YENİLİK İSTİYORUZ''

Mustafa Sarıgül'ün şaşkınlık yaratan sözlerinden sonra programın sunucusu araya girerken "Ama dünyada var" şeklinde yorumda bulundu. Mustafa Sarıgül ise "Dünyada da kaldırmamız lazım. Yenilik istiyoruz, değişiklik istiyoruz." şeklinde karşılık verdi. 

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA İNFİALE SEBEP OLDU

Mustafa Sarıgül'ün 'ofsaytı kaldıracağız' şeklindeki söylemi sosyal medyada infiale sebep oldu. Sosyal medya kullanıcılar, Mustafa Sarıgül'le dalga geçerken Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı ile ilgili binlerce tweet atıldı.





 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading