Yandex Metrica

Muharrem İnce: Adam 20 yıldır kazanıyor

Muharrem İnce: Adam 20 yıldır kazanıyor

Muharrem İnce, Haziran 2018 seçimlerinde partililerin tepkisini çeken 'Adam kazandı' ifadesini yeniden vurguladı. İnce, 'Adam 20 senedir kazanıyor zaten.' dedi.

Politika

23.01.2024, 17:30

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün Sözcü TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Seçim gecesiyle ilgili de konuşan İnce, 'Adam kazandı' ifadesinin arkasında durduğunu söyledi. 

"ADAM 20 SENEDİR KAZANIYOR"

CHP'lilerin seçim gecesi yaşananlara ilişkin eleştirilerine yanıt veren İnce, "Adam kazandı lafını söylüyorlar. Adam 20 senedir kazanıyor zaten. Bir tek o seçimde kazanmadı. Hayalleri yeşerttik biz kazanacağız galiba diye. Kazanamadık doğru. Adam kazandı, evet doğru." ifadelerini kullandı.

"BANA DUA ETMELERİ LAZIM"

İnce, seçim gecesiyle ilgili CHP yönetimini hedef aldı. CHP'nin seçim sisteminin çöktüğünü söyleyen İnce, "Bugün geri dönsek bir şey yapardım onu söyleyeyim, doğru CHP genel merkezine giderdim. Sistemin çöktüğünü o gece bütün medyaya anlatırdım. Geldim ama bunların sistemi çökmüş, bunlar bana bilgi veremiyor derdim. O zaman da 1 milyon kişi CHP genel merkezini basardı." diye konuştu.

Partisini korumak adına bunu yapmadığını söyleyen İnce, "Bana dua etmeleri lazım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading