Yandex Metrica

Muhalif gazeteciden "köstebek" iddiası! Hükümetin hamleleri 6'lı masaya önceden gidiyor

Millet İttifakı'na yakınlığıyla bilinen gazeteci Özlem Gürses, gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Gürses'e göre iktidarın icraatları CHP ve 6'lı masaya önceden haber veriliyor. Bunun en son örneği de KYK borç faizlerinin silinmesi öncesi  Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin attığı tweet!

Politika

23.01.2024, 19:36

Hükümetin son dönemde yaptığı icraatlar ve hayata geçirdiği yeni projeler öncesi ana muhalefet partisi CHP'den gelen hamleler siyaset gündeminin ilk sıralarına taşınmıştı. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

ZAMANLAMA MANİDAR! 

Cumhur İttifakı'nın aylarca süren çalışmaları kamuoyuna açıklamadan hemen önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyada ya da çeşitli mecralarda yaptığı açıklamalarda, tam da hükümetin açıklamayı düşündüğü proelere ilişkin talep ve vaatlerde bulunmuştu. Bunun en son örneği ise KYK borcu faizlerinin silinmesi konusu olmuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"6'LI MASAYA BİLGİ GELİYOR"

Ancak CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Özlem Gürses'ten yaşananların arka planına ilişkin itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. Gürses, Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı'nı oluşturan 6'lı masanın, bazı bürokratlardan bilgi aldığını ve AK Parti'nin hayata geçireceği projeleri önceden öğrendiğini söyledi. Gürses yaptığı açıklamada, "Bürokrasiden CHP’ye ve altılı masaya bilgi geliyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önceden öğreniyor. KYK borçlarının silinmesi ve ÖTV gelişmeleri buna örnek" diye konuştu.


Loading