Yandex Metrica

Muhalefetin 'ittifak adayı' krizi arap saçına döndü! Kılıçdaroğlu: Birden fazla adayımız olabilir

Muhalefetin 'ittifak adayı' krizi arap saçına döndü! Kılıçdaroğlu: Birden fazla adayımız olabilir

Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı seçimi için ortak aday konusundaki çıkmazı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamasıyla daha da alevleneceğe benziyor.

Politika

23.01.2024, 21:58

Muhalefet kanadında aday krizi devam ediyor. Bir televizyon kanalı programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklaması millet ittifakı üyelerinde nasıl bir karşılık bulacak, merak konusu...

Katıldığı televizyon programında kendisine yöneltilen "Millet İttifakı olarak bir adayınız olacak değil mi?" sorusu üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "elbette bizim adayımızı ittifak belirleyecek. Millet İttifakı olarak bir araya geleceğiz, liderler olarak, ilkeleri konuşacağız ve ondan sonra 'adayımız budur veya birden fazla da adayımız olabilir, dediğim gibi bu konu erken bir konu ama Türkiye'de eğer tartışılacaksa Cumhurbaşkanının nitelikleri tartışılmalı." yanıtı verdi.

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

PARTİDEN BAZI İSİMLER 'TEK ADAYIMIZ OLACAK O DA KILIÇDAROĞLU' ÇIKIŞI YAPMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara'da katıldığı bir açılış töreninde Cumhurbaşkanı adaylarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyince hem parti hem de ittifak içinde bir karışıklık yaşanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading