Yandex Metrica

DOLAR

32.60

%0.15 expand_less

EURO

34.95

%0.25 expand_less

ALTIN

2429.00

%0.35 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64486.92

%0.67 expand_less

Meral Akşener, Fatih Altaylı'nın gözünün içine baka baka yalan söyledi!

Geçtiğimiz hafta masadan kalkmasıyla, sonrasında ise "kumar masası", "noter masası" ve daha birçok ağır hakaretlerine rağmen masaya geri dönmesiyle gündemi meşgul eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şimdi de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teketek programında yaptığı açıklamalarda büyük tepki çekti.

Politika

23.01.2024, 20:32

Akşener, Altaylı'nın "Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha aday olursa bunu 3. adaylık olarak görüp itiraz edecek misiniz?" sorusuna, "Altılı masada bunu konuşmadık" şeklinde cevap verdi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

İŞTE MASANIN 26 OCAK TARİHLİ AÇIKLAMASI

Fakat, 26 Ocak tarihinde masanın 11. toplantısının ardından yapılan ortak açıklamada, "Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir" denilmişti.

Akşener'in bu ifadeleri büyük tepki çekti.

Fatih Altaylı'nın gözünün içine baka baka yalan söyleyen Akşener, eleştiri oklarının odağı haline geldi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"KABUL ETMİYORUZ"

O açıklamanın ilgili bölümü şu şekilde:

"Anayasa ve kanunda hiçbir tereddüte yer vermeyecek kadar açık bir şekilde düzenlenmiş olan hükümler uyarınca, TBMM yenileme kararı almadığı müddetçe, Sayın Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir. Cumhurbaşkanının, Anayasa'ya aykırı olarak üçüncü kez adaylığını ilan etmesi demokrasi tarihimize eklediği bir diğer kara sayfadır. Anayasa'yı yok sayan bu başıboşluğu kabul etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading